Nie grzeją mi świece mam na przewodach max 6v i nawet świece nie robią sie ciepłe co zrobić bezpieczniki ok może jakiś przekaźnik ale który? pompka pracuje przy przekręceniu kluczyka nie ma błędów na vagu nie mogę odpalić auta wczesniejszy bład na vagu to P0301 ale po wykasowaniu już sie nie pojawia prośże o podpowiedz co w tej sytuacji zrobić z góry dzięki
dołączę się do tematu kolegi, lecz mnie interesuje czy za pomocą VCDS można sprawdzić stan świec żarowych, czy napięcia na przewodach ?
Chodzi mi o AUDI kolegi A3, przy zapalaniu długo łapie a nie powinno.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
no to jasna rzecz że pojawi się błąd, ale czy można sprawdzić ich stan ile jeszcze pociągną o to mi chodzi ...
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
jak można sprawdzić czy świece jeszcze spełniają swoją rolę? przy ujemnych temperaturach (np -10) wydaje mi się ze ciężko pali. Za pierwszym razem, ale tak jakoś cieżko.
berek pisze:jak można sprawdzić czy świece jeszcze spełniają swoją rolę? przy ujemnych temperaturach (np -10) wydaje mi się ze ciężko pali. Za pierwszym razem, ale tak jakoś cieżko.
Berek a skąd dokładniej jesteś ? jak nie masz kabla to możemy się umówić i zrobimy skana
Witam. Dołàcze sie do tematu ponieważ mam podobny problem touran 2005 1,9 bkc, niegrzeja swiece,napiecie jakie mi podaje to 6v po odlaczeniu czujnika g62 podaje 12v.
czujnik wymienilem nadal bez zmian
Skanuje auto v-scan vag 5053 niepokazuje zadnych bledow.prosze o pomoc co dalej gdzie szukac i co zrobic by nie katowac silnika.pozdr.