Teraz jest N lis 23, 2014 07:54

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pt sty 24, 2014 20:20 
Offline
Początkujący

Auto: Touran,2.0TDI,2003
Imię: Tomek
Dołączył(a): Pt gru 06, 2013 16:38
Posty: 10
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Ja mogę szczerzę polecić ten model:) http://www.peiying.pl/radio_samochodowe/py9908 , nie jest to żadne made in china, tylko robione w Polsce, Polska marka, mam u siebie od niedawna zainstalowanego, i chodzi wyśmienicie:) filmy kamera cofania podłączona, DVBT ale tylko w dużych miastach, navi mam wgraną automape i nie ma z nią problemów, pod to radio mam podłączony wzmacniacz sub:) i wszystko gra elegancko, kupione u mnie w mieście za 950zł mój kumpel ma kenwooda za 1300zł jakiegoś też na dwa din i jednym słowem lipa, a w peyingu jest to wszystko na windowsie więc śmiga fajnie nie przerywa nie łapie zawiech itp:) Więc polecam :uklon:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt sty 24, 2014 22:44 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1T1 BKD 2004r.
Imię: Michał
Dołączył(a): So lip 16, 2011 14:00
Posty: 4085
Lokalizacja: Szadek/Łódź/Warszawa
Podziękował : 72 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
kiero1899 napisał(a):
Ja mogę szczerzę polecić ten model:) http://www.peiying.pl/radio_samochodowe/py9908 , nie jest to żadne made in china, tylko robione w Polsce, Polska marka, mam u siebie od niedawna zainstalowanego, i chodzi wyśmienicie:) filmy kamera cofania podłączona, DVBT ale tylko w dużych miastach, navi mam wgraną automape i nie ma z nią problemów, pod to radio mam podłączony wzmacniacz sub:) i wszystko gra elegancko, kupione u mnie w mieście za 950zł mój kumpel ma kenwooda za 1300zł jakiegoś też na dwa din i jednym słowem lipa, a w peyingu jest to wszystko na windowsie więc śmiga fajnie nie przerywa nie łapie zawiech itp:) Więc polecam :uklon:

Kierownica i telefon działają?

_________________
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 00:52 
Offline
Początkujący

Auto: Touran,2.0TDI,2003
Imię: Tomek
Dołączył(a): Pt gru 06, 2013 16:38
Posty: 10
Lokalizacja: Piotrków Trybunalski
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
niko02 :omatko: niestety nie mam kierownicy multi:/ ale telefon super dziala;) muzyka przez blutu:p, bardzo kompatybilny;) nad kierą mysle ciagle ale szukam dobrej ceny bo narazie cztery ramiona:/ we wtorek bede juz mial nowy zestaw, srebrny panel :super: to jakos wstawie foty:p jak to sie komponuje:) narazie sie tak troche ukrywam ze zdjeciami ale obiecuje ze beda w niedlugim czasie;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 08:48 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1T1 BKD 2004r.
Imię: Michał
Dołączył(a): So lip 16, 2011 14:00
Posty: 4085
Lokalizacja: Szadek/Łódź/Warszawa
Podziękował : 72 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
kiero1899 napisał(a):
narazie sie tak troche ukrywam ze zdjeciami ale obiecuje ze beda w niedlugim czasie;)


Czekamy :)

_________________
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 09:37 
Offline
Władca postów
Avatar użytkownika

Auto: CFHC'11, CFJB'13
Imię: Marek
Dołączył(a): So sie 28, 2010 22:55
Posty: 2540
Lokalizacja: lubuskie
Podziękował : 12 razy
Otrzymał podziękowań: 61 razy
Kierownica ori nie zadziała na pewno, bez rzeźby się nie obejdzie. Widać ta firma jest jeszcze "opóźniona w rozwoju" i nie opanowała współpracy z szyną CAN.

_________________
Pozdrawiam

Turanek
161KKD131
ObrazekObrazekObrazekObrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 10:11 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1.9TDI BLS DSG 2009r
Imię: Remik
Dołączył(a): So lis 30, 2013 13:16
Posty: 85
Lokalizacja: Mrągowo
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Czym mógłbym zastąpić RCD310? Zależy mi na telefonie przez bluetooth, możliwości obsługi z kierownicy i fisa oraz fajnie by było jakby działała np Automapa. Czy jest coś takiego w normalnych pieniądzach? Bo np Blaupunkt philadelphia 835 kosztuje ponad 3K. :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 10:37 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1T1 BKD 2004r.
Imię: Michał
Dołączył(a): So lip 16, 2011 14:00
Posty: 4085
Lokalizacja: Szadek/Łódź/Warszawa
Podziękował : 72 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
Mam do kupienia Kenwooda DNX520VBT w dobrych pieniądzach (1700zł - ze wszystkim) ale coś mam wrażenie, że ja bardziej się proszę kolesia o to, żeby mi sprzedał, niż jemu zależy na szybkiej finalizacji transakcji....

_________________
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 10:48 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1.9TDI BLS DSG 2009r
Imię: Remik
Dołączył(a): So lis 30, 2013 13:16
Posty: 85
Lokalizacja: Mrągowo
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
niko02 czy ten Kenwood obsluguje kierownicę i fis?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 12:15 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1T1 BKD 2004r.
Imię: Michał
Dołączył(a): So lip 16, 2011 14:00
Posty: 4085
Lokalizacja: Szadek/Łódź/Warszawa
Podziękował : 72 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
Tak jest ale trzeba mieć - dodatkowy mikrofon, dodatkową antenę GPS, interfejs do sterowania z kierownicy, przejściówkę do anten radiowych , bo jest inne podłączenie i przejściówkę do kostek...

Sam interfejs 518zł... bez tego nie pójdzie kierownica. Bez mikrofonu nie działa telefon, a bez anteny GPS nie mówiąc już o tym, że bez przejściówek wogóle go nie podłączysz... także trzeba doinwestować.
Nowe kosztuje ponad 4000zł
Tu jest ciekawy artykuł:
http://caraudio.auto-swiat.pl/1-kenwood-dnx520vbt-do-vw
Tak to wygląda:
Obrazek
Obrazek

-- 25 sty 2014, o 12:16 --

AAA i mapa jest tylko Garmin, prawdopodobnie nie da się wgrać innej chociaż dzisiejsi elektronicy potrafią wszystko...

_________________
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 12:28 
Offline
____________________
____________________

Auto: Touran Higline 2.0 BKD
Imię: Krzysiek
Dołączył(a): N kwi 03, 2011 14:51
Posty: 547
Lokalizacja: wejherowo
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Da się wgrać inne mapy,ale też potrzebny jest interfejs za ok tysiaka :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 13:09 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1.9TDI BLS DSG 2009r
Imię: Remik
Dołączył(a): So lis 30, 2013 13:16
Posty: 85
Lokalizacja: Mrągowo
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Czyli szału nie robi :/. Chyba jednak najlepsze rozwiązanie to Blaupunkt philadelphia 835


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 15:44 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1T1 BKD 2004r.
Imię: Michał
Dołączył(a): So lip 16, 2011 14:00
Posty: 4085
Lokalizacja: Szadek/Łódź/Warszawa
Podziękował : 72 razy
Otrzymał podziękowań: 131 razy
Wziąłbym to radio ale koleś się nie odzywa, a ja w tym miesiącu strasznie się wystrzelałem z kasy.

_________________
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 15:59 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1.9 TDI BKC DSG
Imię: Bartłomiej
Dołączył(a): Pn kwi 08, 2013 22:40
Posty: 692
Lokalizacja: Elblag
Podziękował : 90 razy
Otrzymał podziękowań: 71 razy
Ja osobiście się zastanawiałem nad jednym z tych modeli. Ale na początek zaczekam na dokładne informacje odnośnie CANA GPS itp od producenta. A jeśli wszystko będzie ok to będę musiał sprzedać moje Radio MFD2 CD + zmieniarka :mrgreen:

gms.pl/pl/_sp/108/
gms.pl/pl/_sp/137/
gms.pl/pl/_sp/112/

_________________
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO :19: ---> viewtopic.php?t=5113 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 07.09.2014 zapraszam do ogladania
Obrazek
Moje statystyki rowerowe


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 19:36 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: 1.9TDI BLS DSG 2009r
Imię: Remik
Dołączył(a): So lis 30, 2013 13:16
Posty: 85
Lokalizacja: Mrągowo
Podziękował : 19 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
bartek0-01 jak dostaniesz info od producenta to daj odrazu znać. Ja mam info z ze sklepu internetowego CAR-TRONIC że ADAYO CE4KC8 nie obsługuje CAN. A na necie wyczytałem z jakiejś opini że CE6KC8 ma różne problemy i że nie chcę na nim działać najnowsza Automapa 6.15. W CAR-TRONIC również miły Pan poinformował mnie że chyba ma wyjść nowe radyjko ADAYO z obsługą CAN, miał skonsultować się z producentem i do mnie od dzwonić ale coś zapomniał. :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sty 25, 2014 20:14 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1.9 TDI BKC DSG
Imię: Bartłomiej
Dołączył(a): Pn kwi 08, 2013 22:40
Posty: 692
Lokalizacja: Elblag
Podziękował : 90 razy
Otrzymał podziękowań: 71 razy
Remi82 napisał(a):
bartek0-01 jak dostaniesz info od producenta to daj odrazu znać. Ja mam info z ze sklepu internetowego CAR-TRONIC że ADAYO CE4KC8 nie obsługuje CAN. A na necie wyczytałem z jakiejś opini że CE6KC8 ma różne problemy i że nie chcę na nim działać najnowsza Automapa 6.15. W CAR-TRONIC również miły Pan poinformował mnie że chyba ma wyjść nowe radyjko ADAYO z obsługą CAN, miał skonsultować się z producentem i do mnie od dzwonić ale coś zapomniał. :(


Ok jak tylko sie odezwa dam znać co i jak :oki:
Ja tak naprawdę głównie interesuje się chyba najsłabszym modelem GMS 7206 NAVI+
ale zobaczymy co napiszą na temat innych bo pytałem o wszystkie 3

_________________
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO :19: ---> viewtopic.php?t=5113 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 07.09.2014 zapraszam do ogladania
Obrazek
Moje statystyki rowerowe


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL

regeneracja turbosprezarek | regeneracja wtryskiwaczy