Teraz jest Śr sie 23, 2017 03:13

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: Pn sie 07, 2017 22:48 
Offline
Użytkownik

Auto: Golf GT BMN '08
Imię: Krzysiek
Dołączył(a): N gru 01, 2013 13:29
Posty: 258
Lokalizacja: Kraków
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 63 razy
co do kierownicy multi to jeżeli mamy kierownice 8 przyciskową spiętą z modułem CH to działa nam regulacja głośności oraz obsługę telefonu (odbieranie połączenia i kończenie)... jezeli mamy kierownice nowego typu 12 przyciskową to działa nam głośność + zmiana stacji utworów + odbieranie jak i rozłączanie połączeń... fajne jest też to że można pod to radio podłączyć zwykłą kamerkę cofania tylko trzeba jej dołożyć 10s podtrzymanie napięcia wstecznego...

_________________
Krzycho
MK5 '08 GT Sport ---> Kartoteka
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz sie 10, 2017 09:50 
Offline
Specjalista

Auto: Touran '03 AZV
Imię: Damian
Dołączył(a): N wrz 02, 2012 13:06
Posty: 544
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy
Panowie a jak z montażem pasuje P&P czy trzeba coś kodowac/zmieniać moduły? Gateway to wiadoma sprawa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz sie 10, 2017 17:08 
Offline
Początkujący
Avatar użytkownika

Auto: T O U R A N
Imię: Adam
Dołączył(a): Cz maja 30, 2013 16:03
Posty: 45
Lokalizacja: J-no
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
P&P

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt sie 11, 2017 13:52 
Offline
Przeglądacz
Avatar użytkownika

Auto: T1T BKD '05
Imię: Karol
Dołączył(a): Pn kwi 29, 2013 18:27
Posty: 74
Lokalizacja: Sweden
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Pytanie mam co lepiej 330 PLUS czy RCD510 Delphi z ALi?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt sie 11, 2017 18:26 
Offline
Specjalista

Auto: Touran '03 AZV
Imię: Damian
Dołączył(a): N wrz 02, 2012 13:06
Posty: 544
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy
No właśnie co lepiej wybrać rcd330, RCD510 Delphi/Blaupunkt(czym one się różnią oprócz różnicą wizualną)?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sie 12, 2017 08:10 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1,9 BXE 133KM 2006
Imię: Damian
Dołączył(a): N lut 17, 2013 20:30
Posty: 1206
Lokalizacja: Wlkp
Podziękował : 70 razy
Otrzymał podziękowań: 171 razy
rcd330 jest bardziej takim chińskim kombajnem i posiada o wiele więcej zastosowań niż rcd510 ja jak bym miał wybierać kupił bym rcd330g

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sie 12, 2017 08:28 
Offline
Specjalista

Auto: Touran '03 AZV
Imię: Damian
Dołączył(a): N wrz 02, 2012 13:06
Posty: 544
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy
Czym się różni 330 od 330g?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sie 12, 2017 08:35 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1,9 BXE 133KM 2006
Imię: Damian
Dołączył(a): N lut 17, 2013 20:30
Posty: 1206
Lokalizacja: Wlkp
Podziękował : 70 razy
Otrzymał podziękowań: 171 razy
jedno ma odtwarzacz płyt i mniejszy ekran a drugie nie ma płyty za to większy ekranik zresztą ja nie pamiętam kiedy używałem płytę z muzą

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sie 12, 2017 08:40 
Offline
Specjalista

Auto: Touran '03 AZV
Imię: Damian
Dołączył(a): N wrz 02, 2012 13:06
Posty: 544
Lokalizacja: Bielsk Podlaski
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy
Na dobrą sprawę jeżeli nie używasz płyt to lepiej wybrać się rcd330 i mieć większy wyświetlacz.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sie 12, 2017 17:33 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1,9 BXE 133KM 2006
Imię: Damian
Dołączył(a): N lut 17, 2013 20:30
Posty: 1206
Lokalizacja: Wlkp
Podziękował : 70 razy
Otrzymał podziękowań: 171 razy
RCD 330g chyba było z większym ekranem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sie 12, 2017 18:18 
Offline
Przeglądacz
Avatar użytkownika

Auto: T1T BKD '05
Imię: Karol
Dołączył(a): Pn kwi 29, 2013 18:27
Posty: 74
Lokalizacja: Sweden
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy
RCD 330g lub PLUS ma 6,5" ten z CD ma 5,5"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: So sie 12, 2017 18:25 
Offline
Początkujący
Avatar użytkownika

Auto: AVQ
Imię: Michał
Dołączył(a): Wt kwi 11, 2017 18:39
Posty: 16
Lokalizacja: CB
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
ja użytkuje RCD 320 (starszy brat 330 ;) ), co prawda nie ma dotyku, ma mały wyświetlacz... ale ma wszystko co radio powinno miec czyli CD, USB, SD, AUX, BT (używam jako zestaw głośnomówiący) za tą cenę nie ma co narzekać .... nie dam złego słowa powiedzieć na tego CHINOLA ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr sie 16, 2017 12:32 
Offline
Początkujący

Auto: Touran 1,9 BLS 2007
Imię: Rafał
Dołączył(a): Śr cze 14, 2017 12:17
Posty: 23
Lokalizacja: Ruda Śląska
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
A ktoś wie czy przy zmianie z RCD300 na tego RCD330 też będę musiał zmienić getway? U mnie getway 1k0907530K.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr sie 16, 2017 15:07 
Offline
Użytkownik

Auto: Golf GT BMN '08
Imię: Krzysiek
Dołączył(a): N gru 01, 2013 13:29
Posty: 258
Lokalizacja: Kraków
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 63 razy
tak

_________________
Krzycho
MK5 '08 GT Sport ---> Kartoteka
Obrazek



Za ten post autor Krzycho otrzymał podziękowanie od guciokobuch(Śr sie 16, 2017 18:07)
Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Śr sie 16, 2017 16:07 
Offline
Przeglądacz
Avatar użytkownika

Auto: T1T BKD '05
Imię: Karol
Dołączył(a): Pn kwi 29, 2013 18:27
Posty: 74
Lokalizacja: Sweden
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy
Spolszczenie do tego radia Krzycho to nie problem ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL