Teraz jest N maja 20, 2018 11:11

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 981 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz kwi 19, 2018 20:11 
Offline
Zaawansowany
Avatar użytkownika

Auto: 2011 TOURAN
Imię: Grześ
Dołączył(a): Pn maja 14, 2012 21:40
Posty: 457
Lokalizacja: z Bournemouth
Podziękował : 7 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Dzieki. Mam odzanczone na tak. ale po wylaczeniu ekran gasnie. tak samo jak przy opcji wsazanie czasy wylaczone. ale zauwazylem ze podczas wlaczenia z zaznaczona opcja wskazanie zegara na chwilke pojawia sie godzina i ekran radia etc... ciekawe o co kaman?

_________________
Byl VW Passat B5 1.8T 150 BHP
Byl Seat Ibiza 6l 1.9 TDI 130 BHP
Byl VW Passat B5 FL 1.9TDI 130 BHP 4MOTION
ByL VW Polo 6n2 1.4 55 BHP
Był VW Touran 2.0 TDI 177BHP
Jest
VW TOURAN 1T3 2.0 TDI CFHC www.touranklub.pl/forum/viewtopic.php?f=9&t=2402
Seat Ibiza 6l FR 1.8T 150 BHP
PRAWDZIWI MĘŻCZYZNI NIE JEDZA MIODU... PRAWDZIWI MĘŻCZYZNI ŻUJA PSZCZOLY!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 16:22 
Offline
Kandydat

Auto: Passat CC 2.0 TDI2 013
Imię: ARTUR
Dołączył(a): Cz maja 10, 2018 09:49
Posty: 5
Lokalizacja: Tarnów
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Witam Serdecznie
jestem szczęśliwym posiadacza vw passat z rsn510 ale niestety mapy mam stare
mój nr wersji 1T0035680P, HW Version H10, SW Version 5238 i mapy 7918 i chciałbym uzyskać info jak wgrać same mapy do tego radyjka aby nic nie siadło i nic się nie zepsuło proszę o info skąd pobrać same mapy i jak je wgrać dzięki za info i podpowiedź


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 20:45 
Offline
Władca postów
Avatar użytkownika

Auto: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
Imię: Mateusz
Dołączył(a): Pt cze 10, 2011 09:21
Posty: 5064
Lokalizacja: Lubuskie
Podziękował : 79 razy
Otrzymał podziękowań: 362 razy
A przeczytałeś ten temat?

_________________
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 23:31 
Offline
Kandydat

Auto: Passat CC 2.0 TDI2 013
Imię: ARTUR
Dołączył(a): Cz maja 10, 2018 09:49
Posty: 5
Lokalizacja: Tarnów
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Muti napisał(a):
A przeczytałeś ten temat?


jak bym nie przeczytał to bym nie pisał tak wszystkie strony i trochę zgłupiałem bo już sam nie wiem jak mam wgrać mapy V15 bez ruszania oprogramowania i czy użyć dobrej nagrywarki i wsadzić tam mapy tylko czy zrobić to przez SD jak dla mnie za dużo zmiennych jest i głupieje teraz mi się jeszcze jedno pytanie

czy jak wgram mapy to będę miał dalej język polski czy coś mi się schrzani
i druga rzecz jak przygotować mapy maps tools czy po prostu ściągnąć te mapy które są w tym temacie bo wiem że do różnych map inne wersje maps tools czy ja już myle wszystko bo od dwóch dni szukam i szperam i chyba się zakręciłem jak nie wiem co

HELP :)))))))))


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt maja 11, 2018 13:09 
Offline
Przeglądacz

Auto: Sharan 7N, CFFB, 2010
Imię: Marcin
Dołączył(a): Wt gru 12, 2017 21:44
Posty: 110
Lokalizacja: FZ
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Lepiej wrzucaj mapy z dvd, w wątku było napisane że z sd można uwalić radio. Wraz , aktualizacja map warto najpierw zaktualizować radio.
Po aktualizacji radia i map będzie język pl.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pn maja 14, 2018 07:27 
Offline
Użytkownik

Auto: Superb Kombi 3.6
Imię: Paweł
Dołączył(a): Cz lip 30, 2015 09:36
Posty: 208
Lokalizacja: Warszafka
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 24 razy
Nie ma co aktualizować radia bo masz nowe radio (P) i najlepszy do niego Soft (5238). Mapy. Z DVD.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 981 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL