Cena dla Dobrodzieja - 5zł + koszt wysyłki
Cena dla pozostałych osób - 8zł + koszt wysyłki
Koszt wysyłki: (w tym koperta opakowanie): 1 sztuka - list polecony 7zł (gabaryt A + opakowanie), więcej niż jedna sztuka - list polecony 9zł (gabaryt B + opakowanie), paczka pocztowa 10zł, kurier 17zł, odbiór osobisty w Łodzi 0zł lub pytać na regionach, przedstawiciele regionalni powinni mieć dostępne
Zachęcam do wysyłek grupowych na regiony/spoty.
Zamówienie robimy w trzech prostych krokach:
1.Wpisujcie proszę w tym wątku ile ściereczek zamawiacie.
ze swojej strony gorąco polecam ....
Bardzo podobne ściereczki sporo drożej są oferowane w sklepach z kosmetykami - wiem bo mam zarówno z all4auto ( po dychulcu za sztukę) jak i klubowe ( dla dobrodziei po piątaku) i mogę porównać ich jakość wykonanie - to są tak samo dobre ściereczki !!!
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
aawol pisze:ze swojej strony gorąco polecam ....
Bardzo podobne ściereczki sporo drożej są oferowane w sklepach z kosmetykami - wiem bo mam zarówno z all4auto ( po dychulcu za sztukę) jak i klubowe ( dla dobrodziei po piątaku) i mogę porównać ich jakość wykonanie - to są tak samo dobre ściereczki !!!
a mi się wydaje, że nie są takie same tylko lepsze bo to są TKP ja też polecam mam nadzieję, że Robert na zlot zabierze trochę to wezmę kilka szt. bo tak to na razie mam
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Ja zamawiam: ściereczki SNNF 2x. Odbiór w sobote na Spocie w P... k/Gdańska wraz z naklejka i... czapeczka - jeśli mogę oczywiście.
Było tak: Polonez 1,5 /1985 - 1rok, Polonez Caro 1,9/1991- 8 lat, Passat B3 1,8/1995- 5 lat, Passat B5/2002 1,9TDI- 6 lat, a teraz jest Touran 2008 1,9TDI...