Teraz jest N maja 20, 2018 11:01

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 07:48 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1.9 BKC DSG
Imię: Rafał
Dołączył(a): N wrz 29, 2013 20:22
Posty: 259
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował : 47 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
wesol napisał(a):
Laptop zasilany z baterii tylko był zawsze.
Różnie

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka

_________________
Rafcio
BKC 136KM -322Mm


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 08:51 
Offline
Przeglądacz
Avatar użytkownika

Auto: 1,9 TDI AVQ Trendline 03
Imię: Łukasz
Dołączył(a): Wt lis 22, 2016 11:15
Posty: 145
Lokalizacja: Świecie
Podziękował : 46 razy
Otrzymał podziękowań: 22 razy
Mialem te same problemy na win 7, na poczatku wszystko dzialalo po jakims czasie mialem ten sam blad i problemy z polaczeniem, zainstalowalem xp i teraz chodzi bez problemow i szybciej.

_________________
Moje autko


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 10:59 
Offline
Władca postów
Avatar użytkownika

Auto: touran BLS 2007
Imię: Pawel
Dołączył(a): Wt maja 10, 2016 07:19
Posty: 2275
Lokalizacja: Goleniów
Podziękował : 12 razy
Otrzymał podziękowań: 200 razy
Rafalgd1 napisał(a):
wesol napisał(a):
Laptop zasilany z baterii tylko był zawsze.
Różnie

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka


Mogłeś uwalić w kablu sekcje jeśli zasilales z gniazda zapalniczki auta.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 14:06 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1.9 BKC DSG
Imię: Rafał
Dołączył(a): N wrz 29, 2013 20:22
Posty: 259
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował : 47 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
wesol napisał(a):
Rafalgd1 napisał(a):
wesol napisał(a):
Laptop zasilany z baterii tylko był zawsze.
Różnie

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka


Mogłeś uwalić w kablu sekcje jeśli zasilales z gniazda zapalniczki auta.
Czyli opstawiasz uwalony kabel ?

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka

_________________
Rafcio
BKC 136KM -322Mm


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 17:29 
Offline
Władca postów
Avatar użytkownika

Auto: touran BLS 2007
Imię: Pawel
Dołączył(a): Wt maja 10, 2016 07:19
Posty: 2275
Lokalizacja: Goleniów
Podziękował : 12 razy
Otrzymał podziękowań: 200 razy
Jak zasilany był tak laptop z przetwornicy toduza szansa że tak się stało. Nie musi się uwalić odrazu po podpięciu takim bo sam tak zrobiłem.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 10, 2018 20:34 
Offline
Początkujący

Auto: golf 1.6
Imię: Łukasz
Dołączył(a): Śr lis 16, 2016 21:52
Posty: 13
Lokalizacja: mazowieckie
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Powiem tak ostatnio miałem to samo z wersja 17.1.3 pl. Odinstalowałem antywirusa, odinstalowałem vcds wraz ze sterownikami kabla. Zainstalowałem ponownie vcds. Wgrałem lodera i teraz odpalajac z lodera wszystko działa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt maja 11, 2018 12:44 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1.9 BKC DSG
Imię: Rafał
Dołączył(a): N wrz 29, 2013 20:22
Posty: 259
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował : 47 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
lukasjak napisał(a):
Powiem tak ostatnio miałem to samo z wersja 17.1.3 pl. Odinstalowałem antywirusa, odinstalowałem vcds wraz ze sterownikami kabla. Zainstalowałem ponownie vcds. Wgrałem lodera i teraz odpalajac z lodera wszystko działa
A co to jest "loder" ?

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka

_________________
Rafcio
BKC 136KM -322Mm


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt maja 11, 2018 14:07 
Offline
Władca postów
Avatar użytkownika

Auto: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
Imię: Marek
Dołączył(a): Wt maja 27, 2014 20:43
Posty: 2007
Lokalizacja: UK
Podziękował : 191 razy
Otrzymał podziękowań: 429 razy
Rafalgd1 napisał(a):
A co to jest "loder" ?

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka

.... takie coś co robi lody :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N maja 13, 2018 01:00 
Offline
Przeglądacz

Auto: Sharan 7N, CFFB, 2010
Imię: Marcin
Dołączył(a): Wt gru 12, 2017 21:44
Posty: 110
Lokalizacja: FZ
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Grubooooo.... Nawet bardzo grubo [WINKING FACE]

Dobrze że alko weszło [FACE WITH TEARS OF JOY]


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: N maja 13, 2018 02:39 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1.6 mpi + LPG 2004
Imię: Gerard
Dołączył(a): N gru 11, 2016 22:10
Posty: 227
Lokalizacja: Mosina
Podziękował : 57 razy
Otrzymał podziękowań: 70 razy
yox napisał(a):
.... takie coś co robi lody :lol:


świderki ? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :oki:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 17, 2018 07:10 
Offline
____________________
____________________
Avatar użytkownika

Auto: Touran 1.9 BKC DSG
Imię: Rafał
Dołączył(a): N wrz 29, 2013 20:22
Posty: 259
Lokalizacja: Gdańsk
Podziękował : 47 razy
Otrzymał podziękowań: 19 razy
yox napisał(a):
Rafalgd1 napisał(a):
A co to jest "loder" ?

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka

.... takie coś co robi lody :lol:
jak to jest Twoja cała wiedza na ten temat to Bravo

Wysłane z mojego S40 przy użyciu Tapatalka

_________________
Rafcio
BKC 136KM -322Mm


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Cz maja 17, 2018 14:24 
Offline
Władca postów
Avatar użytkownika

Auto: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
Imię: Marek
Dołączył(a): Wt maja 27, 2014 20:43
Posty: 2007
Lokalizacja: UK
Podziękował : 191 razy
Otrzymał podziękowań: 429 razy
.... dokładnie tak jak napisałeś :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt maja 18, 2018 08:07 
Offline
Kandydat

Auto: 1T1 , 1,9TDI 105KM, 2005
Imię: Robert
Dołączył(a): N mar 05, 2017 07:10
Posty: 9
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Masz do podmiany wsad w kabelku. Powinno obyć się bez lutowania kabli. Nie mam teraz dostepu do kompa , ale robilem taki przypadek koledze wlasnie na tej wersji "ryzowej" i się udało. Trzeba zmienić wersje sterownika na niższa jednym małym programem, zainstalować ponownie vcds z witaminką a po podłaczeniu kabla program wykryje inna wersje i zmieni na nowsza i będzie hulac.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: Pt maja 18, 2018 12:53 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Auto:
Imię:
Dołączył(a): Pn kwi 04, 2016 07:01
Posty: 190
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy
chipik napisał(a):
Masz do podmiany wsad w kabelku. Powinno obyć się bez lutowania kabli. Nie mam teraz dostepu do kompa , ale robilem taki przypadek koledze wlasnie na tej wersji "ryzowej" i się udało. Trzeba zmienić wersje sterownika na niższa jednym małym programem, zainstalować ponownie vcds z witaminką a po podłaczeniu kabla program wykryje inna wersje i zmieni na nowsza i będzie hulac.
Mprog sprawdź i będziesz wiedział

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL