No niezupełnie, jeżeli poruszy autem zaglądając to uruchomi nagrywanie, wszystko zależy od czułości czujnika Chcesz nagrywać wszystkich oglądających auto?
ja nie, nie mam kamerki nawet - ale kilka osób pisało że nasze auta są inwigilowane na internecie to pewnie i w realu też, z tego co mam wyobrażenie o inwigilacji to nie buja się autem wtedy tylko niby przypadkiem się przy autku przechadzają, więc gdybym miał kamerkę i bym stawiał auto np. pod marketem czy na parkingu publicznym idąc do kina to bym sobie pstryknął przełączniczek za 1zł żeby mi się nagrywało, ot tak dla sprawdzenia
Jest to jakieś wyjście, ale jak odjedzie Ci auto, to razem z kamerką niestety, a to pomyślane jest raczej pod kątem , gdy ktoś Ci zahaczy auto na parkingu i odjedzie , to masz szanse nagrać to auto i odszukać sprawcę
U mnie jest cos takiego http://www.prestigio.pl/catalogue/Navig ... 00_Navitel .
Mam wgrana automape,oryginalnie wgrana jest Polska Rosja i cos jeszcze nagranie w dzień jest OK a w nocy w ciemnych miejscach na trasie nic nie widać tylko parę matrów przed autem. Nagrania można obejrzeć na YT .
dziś przedstawie wam test zakupionego prze zemnie rejestratora samochodowego może przydał by się oddzielny dział do wrzucania testów wykonanych przez nas używanego sprzętu z filmikami bez retuszu
Wady:
- krótki czas działania na wewnętrznej baterii
- brak możliwości wyboru rozdzielczości nagrywania, 1 minuta filmu zajmuje 100MB i nie da się nic z tym zrobić
Zalety:
- solidne wykonanie rejestratora i uchwytu + ładnie wygląda
- działa
oglądając filmy z tańszych kamer doszedłem do wniosku, że jakość obrazu w mio nie jest wcale lepsza i drugi raz już bym się nie skusił na drogi markowy rejestrator.
Jakość wg mnie bardzo dobra, super to wygląda i właśnie ostrość i szczegółowość zdecydowanie lepsza, niż w innych, tańszych, prezentowanych w tym wątku. Zatem to nie jest tak, że płacisz więcej bez sensu. Coś za coś. Drażni jedynie odbicie ekranu nawigacji w szybie na filmie.
Moj znajomy takowe cosik ma. Kiedys zastanawialem sie nad tym ale po ogledzinach odpuscilem i kupilem Mio. Teraz czekam az bede w Polandi to zakupie takowe cosik jak Miki zarzucil bo obraz z dwoch kamerek rewelacyjny jak dla mnie.