Pisane było....Maly215 pisze:Ma ktoś pomysł co jest przyczynąMaly215 pisze: Bagażnik otwiera się ale muszę użyć przycisku z klapy aby ją otworzyć.
Komfort 12 byte.
Pisane było....Maly215 pisze:Ma ktoś pomysł co jest przyczynąMaly215 pisze: Bagażnik otwiera się ale muszę użyć przycisku z klapy aby ją otworzyć.
chopy głupie pytanieEljot pisze:Pisane było....Maly215 pisze:Ma ktoś pomysł co jest przyczynąMaly215 pisze: Bagażnik otwiera się ale muszę użyć przycisku z klapy aby ją otworzyć.
Komfort 12 byte.
![]()
![]()
30 byt komfort ?żółwik pisze:]
chopy głupie pytanie
w 30byt gdzie zakodować klapę
Eljot pisze:Pisane było....
Zrobiłem wszystko zgodnie z tym co było napisaneMaly215 pisze:Posiadam sterownik 21 bitowy, ustawiłem zgodnie z waszymi informacjami otwieranie klapy z pilota ale zamek nie odpuszcza. Bagażnik otwiera się ale muszę użyć przycisku z klapy aby ją otworzyć
Jesteś tak samo zielony jak ja myślisz o Bordzie a mowa jest o Gateway .Maly215 pisze:Eljot pisze:Pisane było....Zrobiłem wszystko zgodnie z tym co było napisaneMaly215 pisze:Posiadam sterownik 21 bitowy, ustawiłem zgodnie z waszymi informacjami otwieranie klapy z pilota ale zamek nie odpuszcza. Bagażnik otwiera się ale muszę użyć przycisku z klapy aby ją otworzyć
zmartwię Cie .... jesteś bardziej zielony niz Ci się wydajeżółwik pisze:...
Jesteś tak samo zielony jak ja myślisz o Bordzie a mowa jest o Gateway .
Po rozeznaniu tematu trzeba zainwestować w sterownik 12-bit i wyżej .
....
otwierać możesz również klamką w klapieżółwik pisze:ok .
czyli w 46
teraz dopiero do mnie dotarło![]()
dziękuję
zrobione ...![]()
małe pytanie , czy bagażnik otwiera się tylko z kluczyka ?
bo zamek mam w tej chwili mechanicznie nie aktywny ..

Golasek..... Nic już tam nie od/zahaczysz....musisz wymienić ten moduł...jak chcesz sterować otwieraniem i mechanicznie i z kluczyka....żółwik pisze:12 byte ... to biedny ?
jak nie to coś trzeba odhaczyć , tylko co...
W swoim autku posiadam sterownik komfortu 19 bitowy. W długim kodowaniu mam ustawione zgodnie z waszymi uwagami bajt 2 bit 3 (oraz kilka innych), jednakże po przytrzymaniu przycisku bagażnik otwiera mi się ale zamek nie odblokowuje klapy. Muszę użyć "klamki" aby je otworzyć.spacewalker pisze:Ani nie Bordnetz, a nie nie gateway , tylko KOMFORT
czy 1K0959433BT dobry będziejeżu pisze:Golasek..... Nic już tam nie od/zahaczysz....musisz wymienić ten moduł...jak chcesz sterować otwieraniem i mechanicznie i z kluczyka....żółwik pisze:12 byte ... to biedny ?
jak nie to coś trzeba odhaczyć , tylko co...