Dzięki i pozdrawiam
Tomasz_W-wa
ustawiłem FISem 50min i w nocy grzałem 4 x 50min. Po grzaniu odpalił z półobrotu.Piotr1979 pisze:Witam.
Pytanie, czy to normalne, że po dwóch cyklach Webasto wyssało energię z baterii i dlaczego Boardnetz czy inna chol.. nie spowodowała przerwania pracy kociołka skoro było za mało energii w aku, ktoś kiedyś pisał, że nasze Tourany posiadają takie zabezpieczenie, chociaż jak pisałem miałem na klemach potencjał około 11,70V?
Z tego co pmiętm to w blokch pomiarowych jest to zapisane i u mnie wynosi 11.30.turek pisze:11,30 czy 11,50 wyłącza się piecyk
to jest troche hardcore pod tym blokiemTomasz_W-wa pisze:Podstawa przy wymianie pompki to dobre ściśnięcie przewodów do pompki żeby nam jak najmniej wypłynęło płynu chłodniczego i tyle.
Nie jest to jakość skomplikowane, jeżeli ja wymieniłem pompkę przed blokiem to każdy to zrobi bez problemu![]()
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Sprawdziłem i ja poniżej 11.30 ja mam ustawione ale to zalezy niektórzy mają 11.50turek pisze:11,30 czy 11,50 wyłącza się piecyk
spoko, jestem przyzwyczajony że jak przychodzi weekend to rozdzwania się telefon bo ludzie modzą/naprawiają i zawsze jest 100 pytań do ...MarceL pisze:Dzięki wszystkim życzliwym za pomoc. A szczególnie Jarremu (któremu pewnie zmarnowałem sobotę) za wsparcie i podpowiedzi online.
A jaka rada co do wymiany rurki? Stara jest cała, wymieniać mimo to?jarry pisze:spoko, jestem przyzwyczajony że jak przychodzi weekend to rozdzwania się telefon bo ludzie modzą/naprawiają i zawsze jest 100 pytań do ...MarceL pisze:Dzięki wszystkim życzliwym za pomoc. A szczególnie Jarremu (któremu pewnie zmarnowałem sobotę) za wsparcie i podpowiedzi online.
nie ma takiej potrzeby , zużyta rozpada się w rękach.MarceL pisze:A jaka rada co do wymiany rurki? Stara jest cała, wymieniać mimo to?