marek 1970, dzięki za "blaszkę".
Jak tylko zakupie literki to będę instalował w samochodzie.
Mam pytanko czy masz fotkę z blaszkami zaciskowymi jak to zamontować, żeby było dobrze

Teraz kwestia sprawnego zamontowania.
Da się bez ściągania atrapy?
Na każdym spocie znajdzie się ktoś, kto z niekłamaną chęcią i przyjemnością rozbierze przodek i zamontuje się ustrojstwo!LYJO pisze:to nie dobrze, bo liczba potencjalnych nabywców może zmaleć, gdyż może być to uciążliwe dla nich do montażu no ale zobaczymy
No to móżdżyć!!!hubert222 pisze:Moze dalo by rade zamiast tej sruby zamocowac jakiegos rodzaju zatrzask, by tylko blaszke wcisnac od przodu
W załączonym zdjęciu siódmym w kolejności widać jak użyłem podkładkę ( wysłałem wam kilka różnych ale tylko jedną dajemy tą, która według was będzie najlepiej pasować) podkładka opiera się o łeb śruby i o poziomą część grilla. Jak samą śrubę przykręciłem to wkładając od przodu grilla łeb zahaczał o tył i blokował płytkę zatrzaskując ją, ale stwierdziłem, że to niepewne bo gdy szarpnąć mocniej można ją wyciągnąć , a podkładka to uniemożliwia.LYJO pisze:Literki są ok, tylko trzeba je bezbarwnym lakierem potraktować żeby zimę przetrwały
marek 1970, dzięki za "blaszkę".
Jak tylko zakupie literki to będę instalował w samochodzie.
Mam pytanko czy masz fotkę z blaszkami zaciskowymi jak to zamontować, żeby było dobrze
Teraz kwestia sprawnego zamontowania.
Da się bez ściągania atrapy?
Raczej wątpię bo też szukałem i kupiłem w sklepie który zawalajac ostatnio z zamówieniem brał od dystrybutora link do strony poniżejaawol pisze:również dostałem do obejrzenia takową płytkę ( bez literek) i po zamontowaniu oceniam pomysł bardzo wysoko. Płytka wpasowała się w grill idealnie i stabilnie siedzi. montaż nie jest problemem. Trwałość płytki oceniam na kilka lat - nie wiem jak litery naklejane się zachowają bo nigdy nie używałem takowych . najlepiej żeby znależć coś fabrycznego ale pomimo myślenia nie znalazłem nazwy która zawiera potrzebne litery.... i można ją kupić jako komplet liter do naklejenia ....
Tak ładnie Janek prosisz, że jak będzie jeszcze jakaś uchowana z tej serii próbnej to Ci wyślę. WyślijGioW pisze:A można też prosić o taką płytkę
Oni chyba tylko do sklepów dają, nie jestem pewien trzeba by na ich stronie zapytać, ale głównie patrzcie na rozmiar literki bo taka czcionka pasuje fajnie na płytce, na allegro na pewno takowe są wys.29mm, szer.28.9mm , gr. 2,6mmLYJO pisze:Nie mogę tam znaleźć ceny.
Na allegro są takowe: http://www.allegromat.pl/aukcja143771