Oferty sprzedaży Touranów- oceny, komentarze 2011-2014
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Chicken prawdziwy z Ciebie agent ...
Pewnie masz rację to auto ma braki pod maską:
-brak obudowy aku...
-brak ramki na pokrywie silnika
-brak wygłuszenia ...pod podszybiem
no i taxi to było -"eko skóra"-

Pewnie masz rację to auto ma braki pod maską:
-brak obudowy aku...
-brak ramki na pokrywie silnika
-brak wygłuszenia ...pod podszybiem
no i taxi to było -"eko skóra"-

Ostatnio zmieniony wt wrz 17, 2013 09:37 przez DLUGI-74, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łukaszz
- Zaawansowany
- Auto:: BLS 1.9 tdi
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Jak ktoś nie ma kapitału na minimum śednią cene rynkową wybranego przez siebie auta,to lepiej inny model wybrać niż szukać po taniości.Bo za 16 tyś to sobie można np.golfa IV kupić.t72 pisze:Co sadzicie o tej ofercie? gdzie jest haczyk ?
http://moto.gratka.pl/tresc/volkswagen- ... 88035f52,1
Przy okazji zapytam o silnik, szukam golfa V lub tourana z lat 2004-2006, byc moze bede mial znajomego w DE ktory pomoze mi cos namierzyc, jaki polecacie silnik ? a jakich zdecydowanie unikac ? Nie zalezy mi na dynamice, trwalosc, bezawaryjnosc i ekonomika to dla mnie priorytet. Jest tez sporo automatow, nie wykluczam ich ale obawiam sie o awaryjnosc i koszty naprawy bo spalanie to podobno +1 litr
dzieki za pomoc
BLS 147ps 375nm
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
Łukasz, tak właśnie się rodzą "jelenie"... myśli sobie taki jeden z drugim, że o mam 16 tys. to stać mnie już na Tourana bo takie ceny są... a potem narzekają, że to sie popsuło czy tamto... no nie dziwne jak się kupiło za bezcen szrota to do kogo potem pretensja? do garbatego, że ma dzieci proste?Jak ktoś nie ma kapitału na minimum średnią cene rynkową wybranego przez siebie auta,to lepiej inny model wybrać niż szukać po taniości.Bo za 16 tyś to sobie można np.golfa IV kupić.
- Chicken
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9 BLS '06
- Imię:: Adam
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Przed lift po światłach tylnych? Czy po czym poznaliście?Dodi pisze:w dodatku z Taxówyaki pisze:a klient który nie zna tematu łyknie tego przedliftowego polifta
A taksówa? Że ma siedzenia skórzane? Nie kumam :p Za mało jeszcze wiem o Touranach

...sometimes agressive , never depressive , always progressive...
- Robcio
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1,9TDI Trendline
- Imię:: Robert
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Oczywiscie macie racje, ale tez troche nie macie
Rozni sa ludzie... nie wszyscy to jelenie... jezeli ktos nie jest zorientowany, nie jest blyskotliwy w kwestii for i internetu, nie zna sie na motoryzacji, to wchodzi na otomoto i szuka po cenach. Czasem widzi atrakcyjna oferte i jedzie, oglada i moze kupic. Tym bardziej, ze duzo ludzi kupujac auto raz na kilka lat nie zdaje sobie nawet sprawy z gigantycznego klamstwa i oszukiwania na samochodowym rynku wtornym.
Sa rowniez tacy, ktorym niektore kwestie nie przeszkadzaja i tez tansze egzemplarze/okazje kupuja.
Moim zdaniem na nich nie nalezy ostro wieszac psow. Co innego gdy ktos swiadomy kupi szrota i potem rozpacza.
A co do cen... mnie sie na poczatku tez wydawalo, ze na polifta wystarczy mi lekko ponad 30 tys., poniewaz i takie ogloszenia sie trafialy, ale zaczalem czytac, trafilem na to forum i wyszlo, ze trzeba sporo wiecej.
Dobrze byloby, gdyby kazdy mogl trafic na ten watek i dowiedziec sie 'wszystkiego', ale niestety tak nie bedzie.

Rozni sa ludzie... nie wszyscy to jelenie... jezeli ktos nie jest zorientowany, nie jest blyskotliwy w kwestii for i internetu, nie zna sie na motoryzacji, to wchodzi na otomoto i szuka po cenach. Czasem widzi atrakcyjna oferte i jedzie, oglada i moze kupic. Tym bardziej, ze duzo ludzi kupujac auto raz na kilka lat nie zdaje sobie nawet sprawy z gigantycznego klamstwa i oszukiwania na samochodowym rynku wtornym.
Sa rowniez tacy, ktorym niektore kwestie nie przeszkadzaja i tez tansze egzemplarze/okazje kupuja.
Moim zdaniem na nich nie nalezy ostro wieszac psow. Co innego gdy ktos swiadomy kupi szrota i potem rozpacza.
A co do cen... mnie sie na poczatku tez wydawalo, ze na polifta wystarczy mi lekko ponad 30 tys., poniewaz i takie ogloszenia sie trafialy, ale zaczalem czytac, trafilem na to forum i wyszlo, ze trzeba sporo wiecej.
Dobrze byloby, gdyby kazdy mogl trafic na ten watek i dowiedziec sie 'wszystkiego', ale niestety tak nie bedzie.
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
http://home.mobile.de/AUTOHANDEL-SCHWEI ... _184424435 pod linkiem ciekawa propozycja, nowy panel klimy i ma taką tapicerkę jak u mnie
ot taka ciekawostka (może admin przeniesie do "ciekawostki z sieci", ale w sumie to oferta sprzedaży-wkleiłem tutaj)

[you] zerknij na moją furę -> > KLIK <