to widzę i wydaje się dziwne a reszta hmm... jako laik w temacie Tourana grzecznie pytam doświadczonych kolegów czy w tym ogłoszeniu jest coś podejrzanego
piotr133 pisze:to widzę i wydaje się dziwne a reszta hmm... jako laik w temacie Tourana grzecznie pytam doświadczonych kolegów czy w tym ogłoszeniu jest coś podejrzanego
...moze bardziej doswiadczeni Koledzy cos pomoga - osobiscie moge doradzic tylko tyle, ze najlepiej byloby, gdybys podal link do owego ogloszenia. U mnie jakos go nie widac
...: Touran by Robcio :...
Mobil: President Johnny II ASC/Densei EC-2002/Sirio Turbo 5000
Baza: President Lincoln/Densei EC-2023/Sirio 827
PMR: Intek HT-460scr/Motorola T5522/Nagoya NA-771
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<
Cena jak za ten rocznik wcale nie mała - porównując do cen z Allegro, to może przebieg prawdziwy. Bez sprawdzenia vinu się nie obędzie a potem jechać i oglądać.
w DE widziałem identyczny rocznik w fajnym stanie z przebiegiem chyba coś ok. 200 tkm z serwisem za 5450 eur
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:w DE widziałem identyczny rocznik w fajnym stanie z przebiegiem chyba coś ok. 200 tkm z serwisem za 5450 eur
dobry samochód wiadomo kosztuje... nasze społeczeństwo jeszcze nie dorosło do takiego myślenia... my szukamy aby najtaniej, a potem narzekamy, że to sie sypie czy co innego...
Dodi, tak jest bo u nas najpierw cena się liczy a potem reszta.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
wczoraj nawet widziałem Tiguana ładne auto w pięknym stanie z przelotem 250 tkm a rok 2009 wyceniony na 13590 eur z pełnym serwisem ASO i tam to ktoś kupi mimo że ma taki przelot u Nas nie miało by to auto brania bo jak mówi tzw, Pan Janek "to auto to już złom jest"
aki pisze:wczoraj nawet widziałem Tiguana ładne auto w pięknym stanie z przelotem 250 tkm a rok 2009 wyceniony na 13590 eur z pełnym serwisem ASO i tam to ktoś kupi mimo że ma taki przelot u Nas nie miało by to auto brania bo jak mówi tzw, Pan Janek "to auto to już złom jest"
zaściankowe myślenie u nas panuje pod tym względem... długo by o tym gadać...
nawet szkoda czasu i pisania no ale tak to jest już w naszym skromnym kraju