Klubowy znaczek TKP na grill
- marek 1970
- Użytkownik
- Auto:: be Touran 1,9AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 46 razy
Hubert ja pamiętam co Ci obiecałem, dostali chłopacy z pierwszej edycji 10szt. jak będą zrobione ( to tylko od możliwości frezera zależy ) to jesteś pierwszy.hubert222 pisze:Narazie mialo nie byc juz a co chwile piszecie ze otrzymaliscie plytke - to mozna ja kupic teraz?:-)
A co do płytek do OPLA to na razie nie ma szans ( do prób nie mam nawet atrapy - bez niej nie ma szans) i ja na razie skupiłem się na TOURANACH jako członek klubu. Gdybym miał możliwości i prywatny "sprzęt" to na pewno mógłbym takowe opracowywać
pozdrawiam marek 1970
- marek 1970
- Użytkownik
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
LYJO ile czekałeś na te literki? zamówiłem we wtorek i do dziś jeszcze nic nie przyszłoLYJO pisze:Literki zamówione tu: http://www.allegromat.pl/aukcja143840
Czekam jak przyjdą. Nakleję, polakieruję i montowanie.
A no i lakier do paznokci musze kupic

- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
No wahałem się między nim a tym drugim.. tam chłopaki pisali, że szybko dochodziło to wziąłem tego... poczekam do pon... ale trochę się wkurzyłemTomas pisze:Janek ja brałem u tego i w dwa dni były http://allegro.pl/chromowane-litery-lit ... 23031.html

@Eljot
żadnej wiadomości od gościa nie otrzymałem, wypada czekać...
[ Dodano: Pon Paź 14, 2013 12:50 ]
No i dzisiaj znowu nic nie było i nie ma na poczcie... chyba cieć mnie oszukał. Na maile i tel. nie odpowiada... aukcji nie ma... czas zgłosić to do allegro i kupić literki gdzie indziej... się tylko wku można

[ Dodano: Pon Paź 14, 2013 19:51 ]
K-a, hehe wiedziałem... odpisał łaskawie na maila (po tym jak napisałem, że wysyłam sprawe do allegro), że z powodu choroby nie mógł wysłać i że odda mi kase.... czyli nie ma już tych literek i tyle

- marek 1970
- Użytkownik
Witam, mam wykonane 4szt. płytek POLIFT- dwie już zaklepane przez Johny7205 i cheles ( na zdjęcie w pudełku po lewej) oraz 5szt. PRZEDLIFTA - jedna zaklepana przez hubert222 ( na zdjęciu w pudełku po prawej). Na następnych pokazałem jak płytkę POLIFT zamocować na atrapie ( jak zdjąć atrapę z auta nie wiem bo dostałem już zdemontowaną i jak widać na zdjęciach jest ona pocięta ze względu na wygodę do pracy przy przymiarach płytki). także widać jak leżą literki na płytce jet więcej widoczna bo ma wys. 36,3mm a literki prawie 30mm.
pozdrawiam marek 1970
p.s.będzie jeszcze 15 szt. płytki PRZEDLIFTA jak frezer będzie je miał czas skończyć.
Do chłopaków co zaklepali płytki napiszę wiadomości co i jak.
Pliki pdf z wymiarami płytek polift wrzucę jak tylko kolega Jurek wprowadzi kolejną poprawkę wymiarów wynikłą przy dopracowaniu właściwego ułożenia płytki do atrapy- dlatego na zdjęciach z tyły płytek widać parę skośnych wyżłobień frezem w tym jedną zbędną.
pozdrawiam marek 1970
p.s.będzie jeszcze 15 szt. płytki PRZEDLIFTA jak frezer będzie je miał czas skończyć.
Do chłopaków co zaklepali płytki napiszę wiadomości co i jak.
Pliki pdf z wymiarami płytek polift wrzucę jak tylko kolega Jurek wprowadzi kolejną poprawkę wymiarów wynikłą przy dopracowaniu właściwego ułożenia płytki do atrapy- dlatego na zdjęciach z tyły płytek widać parę skośnych wyżłobień frezem w tym jedną zbędną.
Ostatnio zmieniony ndz lis 17, 2013 00:00 przez marek 1970, łącznie zmieniany 2 razy.