a jesli tak,to czy da sie to jakos wykasowac.sam blad ESP niestety nie da sie-przynajmniej klonem.
czy VAG-iem da sie odczytac date wystapienia usterki?
-
rossi2106
- Przeglądacz
- Auto:: 1,9 TDI AVQ
- Imię:: Marek
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
czy VAG-iem da sie odczytac date wystapienia usterki?
pytanie pewnie wydaje sie glupie,ale nie dla mnie.jak juz pisalem w innym poscie mam do wymiany ABS.auto jest na gwarancji,ale...wlasnie doczytalem,ze na zgloszenie usterki mam 14 dni
poniewaz kontrolka ESP zapalila sie duzo wczesniej,wiec mam pytanie jak w tytule-czy podpinajac VAG-a mozna odczytac date zapalenia sie tej kontrolki?
a jesli tak,to czy da sie to jakos wykasowac.sam blad ESP niestety nie da sie-przynajmniej klonem.
-
rossi2106
- Przeglądacz
- Auto:: 1,9 TDI AVQ
- Imię:: Marek
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
nie zrozumielismy sielock00 pisze:Jeśli robisz autoskan to na początku masz napisaną doskladne date i godzine (wedlug wskazań laptopa) , natomiast przy nie których błędach np silnikowych i ABS w którym km Ci wyskoczył...
Błędu nie usuniesz do póki nie usuniesz problemu
mi chodzi o to,czy jesli w warsztacie podlacza kabel to moga powiedziec-sorry,w/g VAG-a lampka zaswiecila ci sie 29 wrzesnia.teraz jest 17 pazdziernika wiec termin 14 dni na zgloszenie awarii minal