mam tą aplikacje i chcę wypróbować w PL po raz pierszy .GUCIO pisze:Dodi pisze: A co by, unikać niepożądanych fotek to w PL jest YANOSIK testowałem sprawdza się wyśmienicie...
PS. Gucio
mam tą aplikacje i chcę wypróbować w PL po raz pierszy .GUCIO pisze:Dodi pisze: A co by, unikać niepożądanych fotek to w PL jest YANOSIK testowałem sprawdza się wyśmienicie...
Ostatnio jechałem do Gliwic (200km), jeżdżę tam raz w tygodniu. Trasę miałem od 4 rano po deszczu i ulewach. Mogłem zaliczyć 2 sarny i jedno drzewo, które leżało na całej drodze i tylko w jednym miejscu by7ło przecięte i poszarpane (prawdopodobnie przez jakiś inny samochód) i dało się przejechać..., a tak to za dnia nigdy mi się nic na tej trasie nie przydarzyło.Dodi pisze:dokładnie, a z tego co widze wszyscy bagatelizują to zagrożenie...w nocy widoczność jest mocno ograniczona i trzeba mocno wytężać wzrok żeby coś zobaczyć...
Dzięki, ale następnym razem szybciej to lepiej zorganizujemy ten nocleg.Maciej_F pisze:GUCIO pisze:mam tą aplikacje i chcę wypróbować w PL po raz pierszy .Dodi pisze: A co by, unikać niepożądanych fotek to w PL jest YANOSIK testowałem sprawdza się wyśmienicie...
PS. Gucioposzło za pomoc w planowaniu noclegu .

kolego troche sie mylisz...moim zdaniem wogole porównywanie warunków nocnych z dziennymi jest jak powownywanie np. dwóch owoców jabłka i banana i to owoc i to owoc... wiadomo warunki jazdy nocą a za dnia są diametrialnie różne, począwszy od tego jak reaguje ludzkie ciało na warunki nocne, po warunki atmosferyczne i niebezpieczeństwa bezpośrednie typu dzika zwierzyna itp. itd. każdy ma prawo sobie wybrać kiedy i jak chce jechać ale dyskusja na tym czy lepiej nocą czy dniem jest moim zdaniem bez sensu bo ile ludzi tyle racji bedzie, i jedni przedstawiaja sensowne argumenty i drudzy ale to indywidualne kwestie są... tak osobiście uważam...Robcio pisze:Wg mnie o wiele wiecej niebezpiecznych sytuacji na drodze spotkac mozna w dzien, w nocy jest zwyczajnie spokojniej. A z malymi dzieciakami dodatkowo wygodniej i latwiej.