[ Dodano: Nie Sty 27, 2013 22:06 ]
Mam jeszcze pytanie odnośnie borda. Mam 30 batowego , ale w wersji D. Chcę dołożyć PPM.
Z tego co widziałem to nie obsłuży on doświetlania zakrętów.
Pomóżcie koledzy.

luigisq16, odpowiadamluigisq16 pisze:Czy nie da radę włożyć oryginalnej wiązki przewodów(taką już posiadam z demontażu) bez ściągania przedniego zderzaka? Są tam zatrzaski i spinki w pobliżu wtyczek do lamp. Wydaje mi się że nie powinno być większych problemów.![]()
Na 1 stronie kolega jarry się napisał,żeby wszystko było czytelne,a tu widzę chęci do przeczytania brakluigisq16 pisze:Mam jeszcze pytanie odnośnie borda. Mam 30 batowego , ale w wersji D. Chcę dołożyć PPM.
Muti pisze:luigisq16, odpowiadamluigisq16 pisze:Czy nie da radę włożyć oryginalnej wiązki przewodów(taką już posiadam z demontażu) bez ściągania przedniego zderzaka? Są tam zatrzaski i spinki w pobliżu wtyczek do lamp. Wydaje mi się że nie powinno być większych problemów.![]()
Jak dla mnie nie da rady ładnie położyć wiązki bez zdejmowania zderzaka ze względu na pas przedni pod spodemZdjęcie zderzaka nawet dla nie wprawnego mechanika amatora to max 30minut z przerwą na browara,a wiązka położona tak jak powinna być.Dokładną instrukcję znajdziesz w manualu jarry;ego o rozbudowie webasto.
luigisq16 pisze:Mam jeszcze pytanie odnośnie borda. Mam 30 batowego , ale w wersji D. Chcę dołożyć PPM.
Na 1 stronie kolega jarry się napisał,żeby wszystko było czytelne,a tu widzę chęci do przeczytania brak![]()
![]()
Twój bord jest midline,czyli w ogóle nie obsługuje PPM,a co za tym idzie i doświetlania halogenami.
Tak dobrze...Rafał288 pisze:ok czyli te same piny 000 979 009 E wykorzystane do kostki ( E6 bordnetz) i włącznika świateł dobrze rozumiem ?
Rafał jak zapytałeś to dopisałem to specjalnie dla ciebie na pierwszej stronie, może nie spojrzałeś potem?Rafał288 pisze:ok czyli te same piny 000 979 009 E wykorzystane do kostki ( E6 bordnetz) i włącznika świateł dobrze rozumiem ?
NO właśnie nie zaglądałem tylko przeglądałem skopiowaną stronę w MAFF, , nom widzę teraz dopisanejarry pisze:Rafał jak zapytałeś to dopisałem to specjalnie dla ciebie na pierwszej stronie, może nie spojrzałeś potem?