wydruk z serwisu
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
wydruk z serwisu
czy może orientujecie sie czy wydruk ktory jest w załączniku jest na pewno autentyczny bo nigdy nie spotkałem sie nawet z książką serwisową i nie wiem czy brać to na powaznie?
Ostatnio zmieniony śr lis 16, 2011 19:46 przez borut, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
widze, ze skorzystałes z usług kolegi co Ci poleciłem... wydruk jest jak najbardziej autentyczny... ja u niego sprawdzałem wiele aut... kilka z nich zostało zakupionych przez moich znajomych i to co było napisane w tym wydruku zgadzało sie w 100% z autem... nie wiem dlaczego pomyslałes ze moze byc cos nie tak...
ja mam taki sam wydruk od niego i u mnie wszystko tez sie w 100% zgadzało...
tak na marginesie, taki sam wydruk kiedys dostałęm u Zasady w Warszawie...
ja mam taki sam wydruk od niego i u mnie wszystko tez sie w 100% zgadzało...
tak na marginesie, taki sam wydruk kiedys dostałęm u Zasady w Warszawie...
Ostatnio zmieniony śr lis 16, 2011 19:25 przez Dodi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący
- Imię::
głównie chodzi mi o wpisy których część jest w języku niemieckim a część po polsku czy tak ma być? no i czy nie za dużo tych napraw bo okazuję sie ostro miałem kręcony licznik....
no i oczywiście mam dylemat z tym autem... czy patrząc na te naprawy i przebieg muszę sie obawiać kapitulacjii silnika? jeżdżę nim już prawie rok i jak na razie odpukać nic sie nie dzieje...

- Dodi
- Władca postów
tak jest dlatego, że gość jest na tyle wporządku, że tłumaczy Ci najważniejsze naprawy i wymiany...borut pisze: głównie chodzi mi o wpisy których część jest w języku niemieckim a część po polsku czy tak ma być?
przecież to nie jego wina, że Twoj samochód miał taka przeszłość... sam sobie napewno tego nie wymysliłborut pisze: no i czy nie za dużo tych napraw bo okazuję sie ostro miałem kręcony licznik....

kolega ma słuszną rację... zrobiłeś sobie ten wydruk teraz tylko zeby Cie głowa bolała chyba...jeżu pisze: Po zakupie to ja bym już takiej akcji z wydrukiem nie robił bo po co.... Jak najbardziej pomocna przed zakupem....

- Dodi
- Władca postów
teraz nikomu nie mozna wieżyć odnośnie sprowadzania samochodów...borut pisze:nie mam pretensji do nikogo oprócz do gościa który sprowadził mi to auto
natknąłem sie na niego przypadkiem... ale "współpracuje" z nim juz długo ...borut pisze:fakt facet godny polecenia od tego wydruku szybko tanio i sprawnie
- admin
- Władca postów
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Dodi pisze:tak jest dlatego, że gość jest na tyle wporządku, że tłumaczy Ci najważniejsze naprawy i wymiany...borut pisze: głównie chodzi mi o wpisy których część jest w języku niemieckim a część po polsku czy tak ma być?
Niee, ten gość Wam nic nie tłumaczy. Po prostu niektóre operacje serwisowe są przetłumaczone w systemie z niemieckiego na pl, a niektóre nie.
sprawdzenie vin
witam
Podłączając się pod temat - jeżeli to możliwe to proszę na skrzynkę namiary do osoby co by tanio i solidnie sprawdziła vin.
Pzd
Podłączając się pod temat - jeżeli to możliwe to proszę na skrzynkę namiary do osoby co by tanio i solidnie sprawdziła vin.
Pzd