Hej
Nie mogłem nic znaleźć w wyszukiwarce, a poszukuję kogoś kto handluje oryginalnymi częściami do naszych touranów. Mamy tu jakiegoś handlarza?
Poza dużym serwisem chciałbym się zaopatrzyć w oryginalne akcesoria, ale ostatnim miejscem gdzie będę tego szukać będzie ASO stąd moje pytanie.
Gdyby był podobny temat to proszę adminów o zamknięcie mojego
Dywaniki gumowe przód, tył + mata do bagażnika, ewentualnie lodówka (000 065 400 D), dodatkowe lusterko wsteczne (000 072 549 A) i jakieś inne bajery
Póki co szukam kół i opon na zimę, ale to udam się do innego, odpowiedniego tematu.
Na dywaniki ostatnio była jakaś promocja w ASO i fajna cena wychodziła.
Mata nie wiem jak cenowo, ale przyzwoitej jakości są firmy rezaw-plast, ok 100 na allegro.
Lodówka raczej tania nie będzie, ale lusterko może już rozsądnie kosztować w ASO.
Lusterko kupiłem za 70 zł, a lodówka chodziła ostatnio na allegro w cenie 500zł, gdzie normalnie trzeba dać około 1000zł.
Co do lusterka to jestem raczej zawiedziony, bo nie powiększa, a moim zdaniem jeszcze pomniejsza to co widać.
Lodówka teraz widziałem w ASO po 599zł. Mnie się ona jedynie podoba z powodu tego, że poza chłodzeniem grzeje, a z żarciem dla młodego tak jest, że grzać trzeba
koscielskipl o jakiej lodówce mówisz z ASO VW za 599 zł bo chyba nie o tej zakładanej oryginalnie do Tourana.
Od modelu 1T1-1T2 ASO VW sprzedawało lodówkę wpinaną zamiast środkowego fotela drugiego rzędu i ona kosztowała w ASO VW w kolorze antracyt (1T006540071N) tylko 2303.20 zł i raczej już jest ją ciężko nabyć nawet w ASO VW.
Do modelu 1T3 już nie jest dostępna i została zastąpiona lodówką przypinaną pasami do siedzenia drugiego rzędu, lodówka ma numer 000065400D i kosztuje w ASO VW tylko 864.43 zł są dostępne ale raczej na zamówienie.
Co do oryginalnych dywaników gumowych to była promocja "wrzesień-październik 2013" gdzie można było kupić dywaniki w cenach:
- przednie - 1T1 061 502 A - w cenie: 120 zł
- tylne - 1T0 061 512 - w cenie: 105 zł
Dywaniki jak już na naszym forum było pisane w niektórych ASO VW jednak nie można było kupić w promocji, od siebie mogę dodać, że w niektórych ASO VW można jeszcze nabyć dywaniki w cenach promocyjnych (patrz wyżej).
Cen bez promocji nie pamiętam, ale chyba same przednie kosztowały ok. 250 zł
Jeżeli byś był zainteresowany to najprawdopodobniej będę miał koło wtorku komplet nowych oryginalnych dywaników gumowych, oczywiście w mniejszej cenie niż w ASO VW.
Z uwagi że nie pamiętam kto mnie kiedyś prosił o dywaniki gumowe mogę sprzedać je dla Ciebie jak je dostanę.
Jak by co dawaj znać.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Kolego koscielskipl.
jesli dalej zainteresowany jestes zakupem oryginalnej lodowki
zobacz :http://allegro.pl/lodowka-touran-1t-2003-2010-i3727999418.html
Cena 400zl nie wygorowana
Tomasz, mówiłem o tej do pasów.
Odezwę się co do tych dywaników.
Na razie szukam lampek do rejestracji bo mi się z tyłu jedno dziadostwo przepaliło i wyskakiwał błąd.
Zastanawiam się czy jest sens iść w te LEDy po 40zł/szt. czy mimo wszystko zamontować te podstawowe.
koscielskipl pisze:Tomasz, mówiłem o tej do pasów.
Odezwę się co do tych dywaników.
Na razie szukam lampek do rejestracji bo mi się z tyłu jedno dziadostwo przepaliło i wyskakiwał błąd.
Zastanawiam się czy jest sens iść w te LEDy po 40zł/szt. czy mimo wszystko zamontować te podstawowe.
Takie lampki powinienem mieć w sklepie....) około 20-25zł jak dobrze pamiętam. Ledy jak coś można dołożyć (Can)