niestety felgi zostaly zdjete i sa na sprzedaz na razie brak funduszy(wydatki zwiazane ze slubem) na gwint a na standardowym zawieszeniu pewnie dlugo bym nie pojezdzil przy tak duzych fegach dlatego wracaja 16 a jak bedzie kaska to to sie cos znajdzie wiekszego od razu z gwintem
Bywa i tak. Zawsze masz doświadczenie. Może i pomysł powróci ze zdwojonym efektem. Jak dla mnie było za ciemno. Jak dla mnie: jaśniej, nisko, niżej, jeszcze niżej i 18" na gwincie.
co do firmy to Raceland znam pare osob co maja w golfach V i sa zadowoleni wiec tez wzialem dobra cena byla
a co do ustawien to jeszcze nie wiem bo pierwszy raz zakladam gwint i musze sie troche pobawic na pewno nie chce za nisko jak zaloze to wrzuce na probe z powrotem fele 19"
gwint juz siedzi
pierwsze wrazenia po kilku dziesieciu minutach jazdy to bez obnizania sedzi dosyc nisko nie spodziewalem sie ze az tak nisko kola zrownaly sie z nadkolami no i jest sztywniej trzeba sie naprawde przyzwyczaic czuc wszystkie nierownosci drogi ale to moje odczucia nigdy nie jezdzielem na gwincie
aha co do air ride to nie mam pojecia jakie to by byly koszta i co bym potrzebowal na pewno jest to lepsze rozwiazanie sam se ustawisz wysokosc i na pewno wiekszy komfort nie raz mysle nad tym
jutro dojda fotki i jak myslicie jak bym wrzucil wieksza fele troche by go podnioslo ??:D
przy zakladniu gwintu zakretki na gwincie byly skrecone na sam dol wiec jest jak dla mnie naprawde nisko a jak wyglada jazda na podniesionym to nie mam pojecia gwint siedzi niecaly dzien i nie mialem okazji jescze bawic sie w podnoszenie