Mam pytanie odnośnie opcji comming / leaving home.
Mam wszystko włączone w kompie (pokładowym) i działa tylko przy otwarciu auta, a jak zamykam to światła się nie włączają...
i jeszcze pytanie: czy ta funkcja działa tylko jak jest ciemno czy powinna też działać za dnia??
Może banalne pytanie ale autko mam od dwóch dni
Mam pytanie odnośnie opcji comming / leaving home.
Mam wszystko włączone w kompie (pokładowym) i działa tylko przy otwarciu auta, a jak zamykam to światła się nie włączają...
i jeszcze pytanie: czy ta funkcja działa tylko jak jest ciemno czy powinna też działać za dnia??
Może banalne pytanie ale autko mam od dwóch dni
Jeżeli posiadasz czujnik zmierzch na przedniej szybie to te dwie funkcję będą działać jak będzie ciemno.
Jeżeli go nie masz to dział to cały czas. Przy czym coming home wymaga pozostawienia włącznika w pozycji świateł mijania, muszą one być włączone jak pracuje silnik aby zadziałaly. Po upłynięcie czasu na jaki masz ustawione coming home światła całkowicie się wyłączą.
Ja mam ustawione na 10s otwieranie zamykanie włącznik na mijania po wyjściu z auta nawet ja jasno one świecą 10 s po zamknięciu a po otwarciu auta zapalają sie dopiero jak się zciemni i zadziała czujnik zmierzchu