Aha i bedzie nowy mod zamowilem xenon kit 6000k wiec touranik bedzie swiecil jasniej
i mam prosbe jakby ktos mogl mi podpowiedziec jak w touranie podlaczyc swiatla do jazdy dziennej tak zeby zapalaly sie po przekreceniu kluczyka
Kup światła DRL z automatem, albo dokup automat jeżeli masz już wersję bez i nie kombinuj
Xenon bez autopoziomowania - NIE POPIERAM! Nie zdziw się jak Ci ludzie długimi będą walić
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko pisze:Xenon bez autopoziomowania - NIE POPIERAM! Nie zdziw się jak Ci ludzie długimi będą walić
niekoniecznie, o ile bedzie to xenon na soczewce i z normalna regulacją... ja kiedyś miałem w passacie założone xenony na orginalnych lampach ale bez samopoziomowania tylko z regulacja reczna i wszystko było ok... nawet na przegladzie sie nie czepiali... nikt nigdy mi nie mignął ze oslepiam...
Mam pseudo xenon i jak do tej pory przy prawidłowo ustawionych światłach nikt mi nie błyska.... Także luz...
własnie o tym pisałem... a samopoziomowanie działa tylko przy odpalaniu auta... takze jak masz dobrze ustawione swiatła to tak jakbys miał samopoziomowanie jedyna roznica w tym ze jak masz samopoziomowanie to przy zapalaniu i zmianie obciązenia wysokość swiatła dostosowuje sie automatycznie a jak nie masz samopoziomowania to musisz wysokosc ustawic sam...
w najnowszych samochodach moze i jest samopoziomowanie dynamiczne ale napewno w starszych go niema...
No wygląda super, więc na pewno na zakrętach stabilniej, zaś w mieście gorsza widoczność..
Tak jak już wcześniej wspomnieli; fele jakieś 19 i będzie odjazd ;]