to też sztuka...spiochu pisze:ale ja tylko wyjąć i wsadzić

cóż, ja...spiochu pisze:resztę marynarz75 ze swoim kabelkiem ogarniał

-- 14 sty 2014, o 14:17 --
nie w uszczelki tylko w boczne szybysublime pisze: w uszczelki szyb bagażnika

to też sztuka...spiochu pisze:ale ja tylko wyjąć i wsadzić
cóż, ja...spiochu pisze:resztę marynarz75 ze swoim kabelkiem ogarniał
nie w uszczelki tylko w boczne szybysublime pisze: w uszczelki szyb bagażnika
Przejsciówke na pewno potrzebujesz bo z tego co ustaliliśmy masz RCD 300, teraz tylko kwestia ile masz anten w bocznych szybachsublime pisze:Najgorsze,jest to,że nie wiem czy potrzebuję przejściówkę anteny,a bez wyjmowania radia chyba się nie dowiem!?
Powinieneś widzieć takie zatopione linie jak od podgrzewania tylnej szybysublime pisze:Ok,w bocznych szybach bagażnika.Postaram się temu przyjrzeć bardziej.Może znajdę
fachura... się wie!marynarz75 pisze:to też sztuka...spiochu pisze:ale ja tylko wyjąć i wsadzić![]()
dlatego napisałam kabelkiemmarynarz75 pisze:cóż, ja...spiochu pisze:resztę marynarz75 ze swoim kabelkiem ogarniałale dziękuje za reklamę
![]()
![]()
nie ważne, ile ma anten w szybach - skoro ma dwa wejścia w nowym radiu, a w starym jedno, to kupuje przejściówkę i radio hula... Albo nie kupuje i radio też dobrze hulamarynarz75 pisze:Przejsciówke na pewno potrzebujesz bo z tego co ustaliliśmy masz RCD 300, teraz tylko kwestia ile masz anten w bocznych szybachsublime pisze:Najgorsze,jest to,że nie wiem czy potrzebuję przejściówkę anteny,a bez wyjmowania radia chyba się nie dowiem!?
sublime jest dokładnie tak, jak pisze bartek0-01 - na całej powierzchni szyby bocznej... najprawdopodobniej już widziałeś tę antenę, ale może pomyślałeś, że to ogrzewanie szyby bocznej...(mówimy oczywiście o szybach przestrzeni bagażowej, tych najmniejszych)bartek0-01 pisze:Powinieneś widzieć takie zatopione linie jak od podgrzewania tylnej szybysublime pisze:Ok,w bocznych szybach bagażnika.Postaram się temu przyjrzeć bardziej.Może znajdę
spiochu pisze: ...Ty weź już zacumuj w tej Gdyni i kotwice w domu w końcu zarzuć...![]()
![]()
.
nie do końca drogi spiochu, jeżeli ma anteny w obu oknach to lepiej będzie mu odbieralo jeżeli obie anteny będą pracować czyli będzie potrzebna taka przejsciówkaspiochu pisze: nie ważne, ile ma anten w szybach - skoro ma dwa wejścia w nowym radiu, a w starym jedno, to kupuje przejściówkę i radio hula... Albo nie kupuje i radio też dobrze hula tak było u mnie..
spiochu dzięki za troske o moja kotwicespiochu pisze: ...Ty weź już zacumuj w tej Gdyni i kotwice w domu w końcu zarzuć
dokładnie - czyli jeżeli w starym radiu ma jedno wejście, to znaczy że fabryczne radio było podłączone pod jedną antenę i potrzeba przejściówki nr 2 (jak było u mnie) co pokrywa się faktycznie z tym, że antena jest tylko w jednej szybie wtopiona. Lub stare radio ma dwa wejścia i potrzebna jest przejściówka nr 1(jak było u Ciebie = anteny w dwóch szybach)marynarz75 pisze: nie do końca drogi spiochu, jeżeli ma anteny w obu oknach to lepiej będzie mu odbieralo jeżeli obie anteny będą pracować czyli będzie potrzebna taka przejsciówka
http://allegro.pl/adapter-antenowy-fm-v ... 78816.html
jeżeli ma tylko jedna antene to potrzebna będzie przejściówka / rozgałęźnik, taka...
http://allegro.pl/adapter-antenowy-rns5 ... 13144.html
inaczej będzie wywalał błędy braku jednej z anten