Wielkie dzieki za Tomasz

Tomasz_W-wa pisze:No i dziś przyszła mi paczuszka a w niej ostatnie rzeczy do całej układanki
Co prawda nie byłem w tej pierwszej grupie zainteresowanych, ale już chyba też mogę Ci Tomek podziękować za pomoc bo mamy ustalone/potwierdzone co niecoTomasz_W-wa pisze:Pewnie coś mi tam zostanie na sprzedaż
Tomku ja też się podpinam pod podziękowania za wyszukania i zakupienie tych wszystkich rzeczy do RLS-a.WJ pisze:Tomasz_W-wa pisze:No i dziś przyszła mi paczuszka a w niej ostatnie rzeczy do całej układankiCo prawda nie byłem w tej pierwszej grupie zainteresowanych, ale już chyba też mogę Ci Tomek podziękować za pomoc bo mamy ustalone/potwierdzone co niecoTomasz_W-wa pisze:Pewnie coś mi tam zostanie na sprzedażCzujnik już jedzie z innego źródła.
Teraz to aż się prosi spot pod hasłem przewodnim "Montaż RLS". Pewnie kilku chętnych by się znalazło
stann jak dla mnie to się wzajemnie wyklucza...stann pisze:Ja liczę na kolegów z forum że pomogą, oczywiście nie za darmo.
Michał nie rozumiemmarynarz75 pisze:stann jak dla mnie to się wzajemnie wyklucza...stann pisze:Ja liczę na kolegów z forum że pomogą, oczywiście nie za darmo.