Nie wiem co jest grane ale od pewnego czasu dostaje wiadomości od użytkowników forum, którzy proszą mnie o wejście do Grupy Śląskiej
Pozdrawiam
To JA wiemTuranek pisze:Kliknij na głównej stronie, na dole wybraną grupę i wyświetli się lista członków z opiekunem na czele.
Może dlatego ze jesteś znana OSOBISTOŚCIĄLYJO pisze:Do mnie też przychodzą takie prośby a ja nie mam z tym nic wspólnego
Wysyłajac tak jak Ty to zrobiłeś to poszło jako wiadomość zbiorowa do wszystkich członków grupyMiodzio_Touran pisze:Przy grupie śląsk jest pw więc wysłałem wiadomość i nie wiedziałem że będzie to szło aż do tylu osób. Przepraszam, już wysłałem wiadomość do jeżu....
OK a jak było z wejściemKrólewna pisze:a z wyjściem do grupy nie miałam żadnych problemów.
po cichumarynarz75 pisze:OK a jak było z wejściemKrólewna pisze:a z wyjściem do grupy nie miałam żadnych problemów.![]()
Nie musisz za nic przepraszać, oczywiście wobec mnie (za innych się nie wypowiem) ale zgłosiłem ten problemik bo możliwe, że coś jest nie tak z forum i można to naprawićMiodzio_Touran pisze:Przepraszam, już wysłałem wiadomość do jeżu....
czy tak całkiem po cichu to nie wiem.LYJO pisze:po cichumarynarz75 pisze:OK a jak było z wejściemKrólewna pisze:a z wyjściem do grupy nie miałam żadnych problemów.![]()