Aut było trochę ale zdjęcia robiłem na koniec, bo wcześniej mróz nas trochę pogonił, jednak ten parking to był dobry pomysł, bo tak to by na głowę leciało
Szkoda, że nie zrobiłeś jak wszystkie w rządku jeszcze stały, ale z drugiej strony to każdy z nas miał komórkę i mógł pstrykną fotki, a tylko Ty się za to wziąłeś.
A więc dzięki za fotki
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Tomasz_W-wa pisze:Szkoda, że nie zrobiłeś jak wszystkie w rządku jeszcze stały, ale z drugiej strony to każdy z nas miał komórkę i mógł pstrykną fotki, a tylko Ty się za to wziąłeś.
Myślałem tym al e głowę zaprzątnęła mi turbina. (dzięki Maciek)
Fotograf ze mnie żaden
Dzięki Panowie za spotkanie, trochę zimno było, ale chociaż kawa była ciepła. Dzięki za wyrozumiałość bo i ja nie byłem Tourkiem (niezależne odemnie), ale na następnym zlocie już będę Swoim . To do zob. na kolejnym
Jak się okazuje w czwartek 13 lutego będę w Warszawie, myślę że około 15-16 będę już wolny to jak komuś pasuje się spotkać to będzie mi miło, rozmawiałem z Markiem nintendo i on jakieś miejsce wymyślił ale teraz jeździ na maszynie i sypie solą, po 24:00 jak wróci to napisze
Witam proponuje spotknie rozmawiałem z Robertem wiec była by okazja by sie spotkac i pogadać a i może coś zmodzić jak warunki pozwolą w sadyba Best Mall na ulicy Powsińska 31 róg Bonifacego na parkingu (podziemny parking też jest wrazie złej pogody).
Godzina 17:30-20 takie są plany wrazie pytań pisać albo dzwonić
1.Marekk
Załączniki
Ostatnio zmieniony wt lut 11, 2014 09:47 przez Marekk, łącznie zmieniany 2 razy.
jak napisałeś to na pewno ktoś weźmie, ja bym wolał nie brać bo już raz na pogrzebie byłem świadkiem jak komuś auto splądrowali a przecież nie będę z torbą z laptopem się męczył, ale jak nikt nie będzie miał to wezmę