a jak zmarzłem w aucie.....rezerwa w baku i piec nie odpalił jużKIT1 pisze:Hagio widzę, że mimo zimna nie wytrzymałeś za długo z modem

a jak zmarzłem w aucie.....rezerwa w baku i piec nie odpalił jużKIT1 pisze:Hagio widzę, że mimo zimna nie wytrzymałeś za długo z modem
Powiem Ci, że jakoś czasowo to nie było długo. Po prostu dostałem cynk, że jest kiera od 1T3 do kupienia w dobrych pieniądzorach to się zdecydowałem. Dopiero w tym miesiącu pomyślałem aby to wszystko jednak skompletować i może wcześniej założyć (planowo maj-czerwiec miało być przy okazji wypadu do Stolicy). Zwijak od ręki kupiony, moduł po ustaleniu sprzedawcy (Krzycho) też od ręki. Jedynie portfel uszczuplił się troszeczke... no ale co zrobić. Zostaje jeszcze upolować zegary od 1T3 z czarno-białym wyświetlaczem (czerwonego i kolorowego nie chcemarynarz75 pisze:GioW bardzo ładny zestawik, długo go kompletowałes?
Niech się szybko robi - czekam na fotkiLYJO pisze:mój się już robi, jeszcze chwila i będzie wszystko u mnie black-white![]()
z tego co wiem Chester już maGioW pisze:Niech się szybko robi - czekam na fotkiLYJO pisze:mój się już robi, jeszcze chwila i będzie wszystko u mnie black-white![]()
Olku... poczekam na foty u CiebieLYJO pisze:w czym problem
gadaj z Krzyśkiem
mój się już robi, jeszcze chwila i będzie wszystko u mnie black-white
1K0 954 549 BGTomasz_W-wa pisze:marynarz75 jaki numer modułu kierownicy kupiłeś.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Marynarz ile dałej za te cackamarynarz75 pisze:A do mnie dotarło...
Wysłany z Xperia Z
Pracujesz w ksiegowosci?cheles pisze:Pewnie okolo stowki za przyciski i jakies dwie za modul