Rowik pisze:Chce Ci tylko napisać, że już Cie nie lubie! Nie bede tu więcej zaglądał!

UP
Touri wczoraj dostał nowe aku i teraz kręci jak szalony

ciekawe ze tyle to trwalo, ja mam podobna baterie, jednoroczna i ladujac ja kilka dni temu przed sezonemMuti pisze: mam ładowarkę Ctek'a i nie miałem czasu na wymianę po zakupie,to go podłączyłem i co ciekawe dosyć szybko skończył ładować,ale praktycznie cały dzień stabilizował go i pod wieczór zapaliła się zielona dioda..
chyba ze przejedziesz jednorazowo dookola swiata ; )jeżu pisze:Po włożeniu do auta zaraz są doładowywane do 100%.
zatem nie badz taki lakoniczny, chetnie poslucham Twoich racji : )jeżu pisze: Tu niestety nie masz racji.....
Model MXS 4002 bodajże.Sam proces ładowania czyli 3 trwał jakieś 0,5-1h,a następnie najdłużej trwało sprawdzanie na 4diodzie.W instrukcji napisali,że na 4 aku jest gotowe do użytku,a w pełni naładowane jak zapali się zielona,dlatego czekałem do końca,bo nigdzie mi sie nie spieszyłoMuti pisze:CTEK'iem MXS 7000, caly proces trwal 120 min
nawet jesli masz nizszy model CTEK'a, z mniejszymi amperami to caly dzien na nowa baterie troche niepokoi