Wiec powinna być zgoda

no fakt, różne są zdania na ten temat, chyba nawet też "frajerstwo" mi się obiło o uszy, ale co tam, mogę być nawet frajerem, dam te parę groszy mimo że nic nie skorzystammarynarz75 pisze:to w końcu mamy czy nie mamy? Bo myślałem że jest Dyktatura ewentualnie Cesarstwo?![]()
![]()
![]()
drogi Krzysiu, skądś się ten spokój bierzeKriSSo pisze:Robert Twôj spokój w całym tym zamieszaniu normalnie powalił mnie na podłogę. Atmosfera na forum rządzi, tylko granat wrzucić i wyjść.
moje także,cheles pisze:Jak na razie widzę, to forum idzie w takim kierunku
to już jest nas dwóch.... a jak by każdy chciał napisać to dopisało by się jeszcze kilku...cheles pisze:a ci co im zalezy na forum i na rozwoju, zaraz sa autowani. Tak to wyglada
Grześ to utopia jestGrześ pisze:Ktoś ma jakieś pomysły, które zadowolą obie strony?
to dlaczego nie piszą? czyżby należeli do ...lock00 pisze:to już jest nas dwóch.... a jak by każdy chciał napisać to dopisało by się jeszcze kilku...
cheles pisze: nastepni maja koncertowo w dupie co bedzie to bedzie mysle ze im nie zalezy bo maja inne sprawy.
sorki Leszku ale użyłeś słowa KAŻDY, wydaje się że akurat w tym momencie dyskusji w którym to użyłeś tego sformułowania należy to wyjaśnić kogo masz na myśli, bo akurat rozmawialiśmy w gronie kilku osób o zgoła odmiennej filozofii dotyczącej kwestii którą poruszyłeś, nadal tego nie wyjaśniłeś, pisząc ogólnie to chyba byś nie chciał żebym mówił o tobie że jesteś pijak i złodziej bo wiadomo każdy Polak to pijak i złodziej, także ciut staranniej bym ważył słowa które piszesz...cheles pisze:pisalem ogolnie nie wytykajac z nicka
Wiem do czego zmierzasz...ale nie ze mną te numery... wystarczy dobrze śledzić forum i wszystko byś wiedział ( i nie mam na myśli ostatniego czasu... wystarczy spojrzeć gdzie Ci co tak często coś wnosili do forum)marynarz75 pisze:to dlaczego nie piszą? czyżby należeli do ...
akurat co by nie mówić to kolega Gąsior zna sobka i space'a i może razi ton jego wypowiedzi ale na pewno nie boi się mówić prawdy prosto w oczy jak co poniektórzy, w tym sensie więc jego wypowiedzi rzucają światło na pewne skrzętnie skrywane faktycheles pisze:Gasior997 nie oceniaj zbyt pochopnie