Dzięki wszystkim za zangażowanie.
Bzyku pisze:
a masz czujnik temperatury zewnętrznej? to masz i przeciwmgielne i to jest pewnie powód.
Czujnika temperatury nie mam, ale chętnie się dowiem, gdzie szukać wtyczki?
WJ pisze: albo poprzedni właściciel (jeśli był) stracił halogeny (dzwon, ktoś z lepkimi rączkami, ...) i już ich nie dokładał.
To raczej nie wchodzi w grę. Walony nie był, a w tej okolicy jak już by ktoś coś zajumał, to raczej całe auto, a i to raczej mało prawdopodobne. Ponadto znalezione przewody zakończone są zaślepkami VW - gdyby zginęły halogeny, to wątpię, aby ktoś się fatygował i szukał oryginalnych zaślepek.
Piotr1979 pisze:Po co Ci te halogeny? Trzeba zainwestować, modować, a użyjesz ich raz na rok.

Tu, gdzie mieszkam i jeżdżę mamy średnio 250 deszczowych dni w roku, chociaż ten rok był wyjątkowo suchy. Mgła może nie aż tak często, ale myślę, że warto będzie je mieć. Miałem w poprzednim aucie i teraz mi trochę ich brakuje. W dodatku wyłącznik i tak będę zmieniał, bo farba oblazła, a Bordnetza też bym chciał lepszego, bo mam jeszcze kilka pomysłów w zanadrzu. Sumując - tylko lamy muszę kupić extra.