grzegomir
Spoko luz

.
Nie moim zamiarem było, żeby robić zamach na władzę. Cenię Turanka, Admina, Dodiego, Jeża i Jarrego, że ogarniają forum, służą pomocą itd.
Ale jak każda władza zapomniała, że jest jeszcze lud. A jak czytam posty powyżej w tej naszej dyskusji widzę, że nasza władza potrafi słuchać głos ludu
Wcześniej jak możecie poczytać moje posty uważałem, że tylko Ci co wpłacili powinni mieć głos w dyskusji, ale po wczorajszych rozmowach z innymi użytkownikami widzę, że należałoby przyjąć rozwiązanie, że każdy z forumowiczów musi mieć głos w dyskusji.
Wiem, ktoś powie, że tak się nie da, ktoś musi podjąć decyzję bo ile spraw to dwa razy więcej głosów. Zgoda, ale właśnie w tym momencie klarują się pewne zasady. Jest problem/sprawa wrzucić na ogólny niech się inni wypowiedzą, a są osoby, którym zależy na forum

które nie boją zabrać głosu w dyskusji - właśnie takie osoby mogą być w przyszłości liderami grup lub stanowić ich trzon.
Lepiej chyba by było gdyby nasi moderatorzy mogli przekazać info do liderów grup do dyskusji co o takim czy innym działaniu sądzą, w ramach rocznej współpracy nie tylko na zlocie.
Zebrać i wtedy pogadać na poziomie moderatorów uzgodnić, bo przypomnę, że ostateczna decyzja należy do moderatorów - zgodzić się przecież nie muszę, ale podporządkować się już tak, bo jakaś hierarchia i szacunek musi obowiązywać.
Liczę na więcej dyskusji by nasze forum działało, a władzy na koniec przypomnę, żeby pamiętali się podzielić informacjami.
Jarry można się nie zgadzać/polemizować ale po to mamy wolność wypowiedzi.