Chciałem się podzielić ciekawą informacją jaka wyszła ostatnio na światło dzienne (kilka osób już na pewno słyszało o tym)
Sprawa rozchodzi się o zaniżone ceny rożnych części i to z niewiedzy serwisów ASO VW. He He
Podobnież w systemie głównego magazynu części na Polskę wkradły się przekłamania w cenach na części i to na korzyść dla kupującego. Za ile można było kupić części i jaka była rozbieżność na pewno się już nie dowiemy, ale np. u nas wyszła sprawa chlapaczy tylnych do samochodów 1T1 i 1T2 o numerze 1T0-075 -101, na Gojosie jeszcze można zobaczyć przekłamaną cenę "49.08 zł", ale już raczej nie kupimy w takiej cenie.
Cena nawet długo się utrzymywała bo 10 lutego podawałem linki do aukcji z chlapaczami i nawet Miki76 pisał, że cena w ASO VW to niecałe 50 zł.
Magazyn główny już rozesłał listy aby ASO nie sprzedawały tych części i prosi o zwrot części do magazynu głównego i wprowadza (pewnie już są wprowadzone) korekty.
Jeżeli ktoś miał szczęście to kupił część w niższej cenie i jak widać cena mogła być nawet o dwa/trzy razy niższa, przykładem są np. chlapacze, które kosztują normalnie ok. 130 zł, wiem że były takie przypadki np. w jednym ASO VW ktoś kupił cały karton tych chlapaczy, moim zdaniem musiał mieć cynk co jest grane
Na tym kończę i pozdrawiam
Tomasz_W-wa