Ja się tylko o jedno zapytam... kto to jest ta Grupa Śląska - jakiś bóg czy co

, że przed nią najlepsi userzy tego forum uklęknęli i poddali się... co to za stwór, że Jarry i Turanek wyrzekli się swoich stanowisk. Nie rozumiem tłumaczenia, że kogoś zawiedli... bo jak zawiedli to chyba tylko właśnie Grupę Śląską.
Jakim prawem grupka ludzi z jednego regionu miała czelność rozwalić to wszystko? nikt ich tutaj na siłę nie trzymał. Dlaczego nie potrafili umawiać się na swoje spotkania w tematach regionalnych stworzonych na tym forum tylko postanowili sobie założyć swoje? i to jeszcze pod bezczelną nazwą TKP? Jak już coś to mogli się nazwać Touran Klub Górny Śląsk
Żadna inna grupa społeczna nie mieszała tak jak zrobiła to ta z Górnego Śląska (i nie mówię tu tylko o tym forum). I powiem Wam, że oni chyba są tym przesiąknięci z dziada pradziada. Zawsze uważali się lepsi od reszty Polaków, zawsze dążyli do swojej autonomii... dlatego apeluje do założycieli tego forum aby ocknęli się i robili to co zawsze. Jak Ślązaki chcą się sami bawić, niech się bawią w swojej piaskownicy, dlaczego reszta Polski ma przed nimi się uginać (politycy też się boją tylko górników

) Nie dajmy się szantażować... myślę, że i na GŚ jeszcze znajdą się ludzie, którym będzie bliżej TKPolska niż TKGŚ...
Miałem tego nie pisać ale szlag mnie trafił jak co ileś dni padały rezygnacje... i to ludzi nie związanych z GŚ, a tamci pewnie teraz się śmieją bo mają to co chcieli. Oni dalej się razem bawią a resztę grupy rozbili na kawałki.
Nie dajmy im tej satysfakcji!