jako że chciałbym zrobić coś dla Was (a nie Wy tylko dla mnie) to pomyślałem, że może ogarnę jakiś gadżet. Przeszukałem trochę internetu i pomyślałem, że może niektórym z Was przyda się klubowa ściereczka z mikrofibry czy to do przetarcia okularów czy jakiegoś lusterka czy w razie innej nagłej potrzeby.
Mam nadzieję, że pomysł się przyjmie a nowo ustalona RGK (jak już zostanie wybrana) się zgodzi na to by pomysł wszedł w życie (o ile się to komuś w ogóle spodoba

Pogrzebałem chwilę w GIMPie (którego nie umiem bo jestem przyzwyczajony do Photoshopa) i stworzyłem 2 potworki - oczywiście jak znajdę chwilę czasu w domu to zrobię to lepiej.
Gdyby było jakieś zainteresowanie to w przyszłym tygodniu ogarnę temat trochę lepiej i będzie można się za to wziąć. Jeżeli ktoś ma także lepszy pomysł (w sensie graficznym) to walcie i może coś się uda ogarnąć

Ściereczki miałyby wymiar 18x15 cm. Kolor pobrałem z obrazka Donatora.
Przepraszam za jakość obrazka, ale niestety z braku loga TKP i oficjalnego koloru a także będąc zmuszonym do korzystania z GIMPa nie umiałem stworzyć niczego lepszego.
Czekam na opinie.
Dzięki!
Michał