Witam
Padł mi jeden czujnik parkowania. Kwestia reklamacji na pewno potrwa jakis czas. Czy brak jednego czujnika zakłoci pracę pozostałych?
Pozdrawiam
Padł jeden czujnik parkowania
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
jak miałaś orginalne to jak jeden padnie to cały układ nie działa... a nie masz ciągłego sygnału przy właczeniu wstecznego przez jakis czas? no chyba ze sie myle to niech ktos mnie poprawi, ale w Sharanie było tak ze jak jeden padł reszta juz nie działała...
hmm.... teraz mi do głowy przyszło, ze miałas dokładane... cieko powiedziec czy pozostałe beda działały... to zalezy od centralki... a nie mozesz poprostu sprawdzic?
hmm.... teraz mi do głowy przyszło, ze miałas dokładane... cieko powiedziec czy pozostałe beda działały... to zalezy od centralki... a nie mozesz poprostu sprawdzic?
-
Iza_30
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI140 KMDSG
- Imię:: Iza
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Samochod jest w warsztacie wiec nie ma jak sprawdzic. A czujnik musze odesłac do sprzedawcy.
Poprawka. Na wyswietlaczu był wskazany bład w tym czujniku ale pozostale działaly. teraz czujnik jest wyjęty i w warsztacie zastanawiaja sie czy przy wyjetym jednym czujniku reszta bedzie działała.
Nie śa to czujniki oryginalne.
Poprawka. Na wyswietlaczu był wskazany bład w tym czujniku ale pozostale działaly. teraz czujnik jest wyjęty i w warsztacie zastanawiaja sie czy przy wyjetym jednym czujniku reszta bedzie działała.
Nie śa to czujniki oryginalne.