Nowy sezon F1
- hubert222
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2004 1.9 TDI AVQ
- Imię:: Hubert
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 48 razy
Nowy sezon F1
Za nami pierwszy wyscig nowego sezonu, bylo kilka niespodzianek no i wielka niewiadoma to nowe silniki 1,6 turbo
Co sadzicie o tych zmianach i o nowym brzmieniu silnikow?? Bo ja
- doladowane kosiarki 
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Re: Nowy sezon F1
Może w końcu zacznie się coś dziać bo ostatnie sezony i dominacja RedBulla mi zbrzydła. Dźwięk faktycznie kijowaty ale czego nie robi się dla zmniejszenia kosztów
Niespodzianki jak niespodzianki, jest kilku młodych co w końcu pokazują, że umieją jeździć.
Na cholerę wracał ten Kobayashi, pierwszy wyścig i znowu "katapultował" rywala z wyścigu (Massa) - ten żółtek nie umie jeździć
Bardzo dziwna sytuacja z DSQ Riccardo - skoro pobieranie paliwa było przez cały weekend to dlaczego dopiero po wyścigu go wyrzucili? dla mnie to chore... a tak się całe Melbourne cieszyło
Niespodzianki jak niespodzianki, jest kilku młodych co w końcu pokazują, że umieją jeździć.
Na cholerę wracał ten Kobayashi, pierwszy wyścig i znowu "katapultował" rywala z wyścigu (Massa) - ten żółtek nie umie jeździć
Bardzo dziwna sytuacja z DSQ Riccardo - skoro pobieranie paliwa było przez cały weekend to dlaczego dopiero po wyścigu go wyrzucili? dla mnie to chore... a tak się całe Melbourne cieszyło
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
czy orientuje się ktoś na jakim kanale lub w necie gdzie mogę zobaczyć relacje z formuły 1 na żywo ??
-- 17 mar 2014, o 09:01 --
taka informacja krąży po necie ale sprawdzałem w gazecie z programem to nie było
"Wyścigi Formuły 1 począwszy od Grand Prix Australii w kanałach Polsat Sport i Polsat Sport Extra, w tym również w jakości High Definition w Polsacie Sport HD i Polsacie Sport Extra HD, a także w telewizji internetowej IPLA. "Zapewnimy naszym widzom relacje ze wszystkich weekendów z Grand Prix: pokażemy piątkowe i sobotnie treningi, sobotnie kwalifikacje i najważniejsze wydarzenie każdego weekendu z Formułą 1, czyli niedzielny wyścig".
- Kwalifikacje i wyścig z Melbourne pokażemy w Polsacie Sport i Polsacie Sport HD. Cieszymy się, że mimo długich i ciężkich negocjacji udało nam się pozyskać prawa do Formuły 1 "
-- 17 mar 2014, o 09:01 --
taka informacja krąży po necie ale sprawdzałem w gazecie z programem to nie było
"Wyścigi Formuły 1 począwszy od Grand Prix Australii w kanałach Polsat Sport i Polsat Sport Extra, w tym również w jakości High Definition w Polsacie Sport HD i Polsacie Sport Extra HD, a także w telewizji internetowej IPLA. "Zapewnimy naszym widzom relacje ze wszystkich weekendów z Grand Prix: pokażemy piątkowe i sobotnie treningi, sobotnie kwalifikacje i najważniejsze wydarzenie każdego weekendu z Formułą 1, czyli niedzielny wyścig".
- Kwalifikacje i wyścig z Melbourne pokażemy w Polsacie Sport i Polsacie Sport HD. Cieszymy się, że mimo długich i ciężkich negocjacji udało nam się pozyskać prawa do Formuły 1 "
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Szmaciarze puszczają tylko na kodowanym Sporcie bo wtedy płaci sie mniej za licencję
a że Kubica juz tam nie ma to Polacy przestali oglądać i tyle.
Ja tam korzystam z linków w necie i da się to jakoś oglądać.
Ja tam korzystam z linków w necie i da się to jakoś oglądać.
- hubert222
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2004 1.9 TDI AVQ
- Imię:: Hubert
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 48 razy
No u mnie akurat w kablowce jest polsat sport wiec ogladalem live. A co do dyskwalifikacji moze dopiero w wyscigu za mocno przesadzili z oszczedzaniem. Odwolali sie wiec zobaczymy co z tego bedzie.
- Marco_Polo
- Specjalista
- Auto:: VW Sharan 2.0 TSI 220KM
- Imię:: Marek
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
Wyścig bardzo ciekawy ale dźwięk silnika poracha kosiarka po przejściach 
-- 16 kwi 2019, o 20:55 --
Odświeżam wątek. Co sądzicie o podejściu Williams F1 w obecnym sezonie.
Kwestia części i to, że praktycznie od początku sezonu Kubica jezdzi zepsutym autem.
Mam wrażenie, że cały czas team faworyzuje Russella. Smutne to
-- 16 kwi 2019, o 20:55 --
Odświeżam wątek. Co sądzicie o podejściu Williams F1 w obecnym sezonie.
Kwestia części i to, że praktycznie od początku sezonu Kubica jezdzi zepsutym autem.
Mam wrażenie, że cały czas team faworyzuje Russella. Smutne to
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG