TAK. Tam jest żarówka HB4.bartek0-01 pisze:Czy te halogeny pasują do wtyczki 7H0 941 165
100zł za szt. to trochę dużo, w tej cenie idzie nówkę kupić !
TAK. Tam jest żarówka HB4.bartek0-01 pisze:Czy te halogeny pasują do wtyczki 7H0 941 165
Aha czyli lepiej szukać czegoś innego lub nowego dodam ze to bez przesyłki bo mam je u siebie na miejscu wystarczy podjechać i zabraćwinetu_vip pisze:TAK. Tam jest żarówka HB4.bartek0-01 pisze:Czy te halogeny pasują do wtyczki 7H0 941 165
100zł za szt. to trochę dużo, w tej cenie idzie nówkę kupić !
Dzwoń i mów 140 za oba, jak Ci bardzo zależy. Powinien sprzedaćbartek0-01 pisze:No to faktycznie drogo jak można wyrwać nawet 2 sztuki za 80 zł no cóż trzeba szukać dalej ale jeszcze zadzwonię do kolesia i podpytam czy nie zejdzie z ceny
Mam wiązkę ale na h11 no chyba, że sobie przerobisz. (soczewki)bartek0-01 pisze:teraz potrzebna jeszcze wiązka i kratki tak? czy jeszcze coś ?
No i od bordnetza do wyłącznika swiatełwinetu_vip pisze:Podmian wtyczek tylko na wtyczki halogenu HB4. No i przewody trzeba ciągnąć do borda.
Kolego a zajrzałeś na początek tego manuala? Bo mi się wydaje że nie!!!bartek0-01 pisze:od bordnetza do wyłącznika swiateł - Jeden przewód ?
przewody trzeba ciągnąć do borda. - A w tym przypadku ile przewodów ?
Przeczytałem ten manual kolego wiele razy nawet wcześniej za nim na poważnie zacząłem zbierać części do moda halogenów. Lecz sprawy elektroniki oraz kabelkologia sa dla mnie naprawdę czarna magią i lubię dopytać nawet 100 razy za nim zabiorę się do roboty.winetu_vip pisze:Kolego a zajrzałeś na początek tego manuala? Bo mi się wydaje że nie!!!bartek0-01 pisze:od bordnetza do wyłącznika swiateł - Jeden przewód ?
przewody trzeba ciągnąć do borda. - A w tym przypadku ile przewodów ?![]()
![]()
![]()
Nie zadawałbyś tych pytań. Lektura na dzisiejszy wieczór do przeczytania
Napisz jakie kupiłeś halogeny.bartek0-01 pisze:Niko02 a przeróbka polega tylko na wymianie wtyczek czy na czymś jeszcze ?