te tez maja otworki i wszystko elegancko pasuje
lepiej dopasowanych nie widzialem
no i fajny design a nie oklepana zwykla kratka
Dokładnie każdy chwali swoje LYJO blee.
Oczywiście żart, ale mówiąc całkiem poważnie to nie wiem
czy opłaca się kupować orginały, które są droższe a nie
wiele się różnią o tych podanych przez nas.
Zakupiłem oryginalne dywaniki gumowe, i powiem że jakość gumy z jakiej są wykonane jest naprawdę rewelacyjna, w porównaniu z PETEXEM i zamiennikami oryginały wypadają najlepiej i warte są swojej ceny.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
A orientuje się ktoś czy są jakieś tańsze równie dobre alternatywy dla dywaników materiałowych?Bo mam oryginały,ale już by się przydało zmienić od kierowcy,a za 2 przednie w ASO chcą coś koło 300zł
wiem,że niektórzy z Was nie uznają zamienników... ja w sumie też ale wychodze z założenia, że nie wszstko musi być orginalne... te dywaniki co ja kupowałem nie są orginalne ale są super dopasowane i co najważniejsze trwałe... jeżdze juz prawie 2 miesiące, mam twarde buty z ostrą podeszwą i nie widac nawet najmniejszej skazy... a za cenę 155zł miałem cały komplet ze stoperami + wykładzina bagażnika z mata antypoślizgową + dywanik na tunel...
ja tez czasami wole zamienniki bo... muszę z racji ceny
Ale z tych moich jestem tez bardzo zadowolony.
Kolor, dopasowanie, wykonanie wszystko cacuś i mogę spokojnieje polecać.
I no bardzo fajny design, lepszy nawet niż oryginalny:
To i ja wtrące swoje 3 grosze... Orginalne pewnie fajne może maja nawet znaczek VW Ale jak dobry zamiennik to czemu nie? Koledzy maja autka widze w miesiacach, wiec ja powiem ze po 3 latach uzywania PETEX-ów dedykowanych pod DSG (nie wymieniam na materiałowe z lenistwa, zreszta co to za lato) nie widze jakiegos strasznego ich zużycia... wiec jest to jakas opcja
Właśnie oglądałem te dywaniki PETEX na aukcji i mam pytanie.
Czy krawędź na brzegach nie jest za niska? Nie wypłynie woda/błoto jak ktoś z uśnieżonymi buciorami wejdzie?
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko pisze:Czy krawędź na brzegach nie jest za niska? Nie wypłynie woda/błoto jak ktoś z uśnieżonymi buciorami wejdzie?
jak bedziesz wsiadal 20 razy na dzien w całkowicie zasniezonych buciorach to i korytka nie pomogą ja zawsze maxymalnie trzepie buty... do tego umiejetne wyjmowanie dywanika i napewno nic sie nie rozleje do srodka...
kiedys miałem korytka i jak sie zagnie z jednej strony to tez nie pomoze i sie wyleje... a w czasie jazdy to napewno ze zwykłych nie pocieknie