Prośba - jak to się nazywa
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Kolega ma takie coś w passacie ze jak samochód jest włączony i odejdzie od samochodu na więcej niż 5 metrów samochód gaśnie i sam automatycznie się zamyka i wszystko odłącza. On ma pilot w kieszeni z procesorem i kodem jakimś odcina immobiliser itp. rzeczy od razu i blokuje samochód i to było wstawiane oryginalnie . Z lewej strony jest nawet klawiatura wysuwana i żeby zapalić bez pilota trzeba wpisać kod. Ale tez system prosi o kod ponownie jeżeli nie masz pilota przy sobie bo wyłączy samochód. Ja uważam ze powinno być takie coś złodziejstwa by nie było takiego . Tak jak u innego kolegi zobaczyli RNS510 w samochodzie nie wiedzieli ze jest alarm wybili szybę alarm ich spłoszył a tak to obrabowali by samochód. Walić prawa .
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
- Kami
- Użytkownik
- Auto:: VW Touran 2005,
- Imię:: Kami
- Podziękował: 6 razy
Nie wiem jak to sie zwie ,ale miałam coś takiego w toyocie kiedyś , superowo ,a i siedząc w domciu mogłam se odpalić i rozgrzać autko zanim do niego zeszłam
Tyle że jeszcze była taka opcja że jak alarm w samochodzie wył to i mój pilot w domu też
masakra , można było zawału dostać 
A u siebie w Tuptusiu zamontowałam takie ustrojstwo ze bez mojego kluczyka nikt autka nie odpali
i styknie chyba ,no plus alarm 

A u siebie w Tuptusiu zamontowałam takie ustrojstwo ze bez mojego kluczyka nikt autka nie odpali

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: ;-)
Panowie: Jak będą chcieli to i tak wezmą nie ma bata na złodzieja, no chyba, że jak już pisałem kiedyś pod siedzeniem bagnet ustawiony na sztorc. Lecz w tym przypadku spodziewałbym się z KK usiłowanie zabójstwa - chociaż zawsze można powiedzieć, że to złodziej efektownie chciał zakończyć swój żywot.QQRYDZA pisze:to taki joke
co do kolegi pytającego nie prościej zadzwonić do ASO by dokładnie się wypytać. [/list]
- balikgdansk
- Przeglądacz
- Auto:: Audi A6C7 3,0tdi
- Imię:: Krzysztof