Nie wiem czy to jest właściwy dział.
Jak nie to proszę o przeniesienie
Chciałem się dowiedzieć czy opłaca się kupić GATEWAY 7N0907530AK za 220zł?
Czy warto kupić
- Szwedziu
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1T2, 2007, 2.0 BMM
- Imię:: Michał
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
Czy warto kupić
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Moja Kochanica
Moja Kochanica
-
Damian15
- Specjalista
- Auto:: Touran '03 AZV
- Imię:: Damian
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
Re: Czy warto kupić
Jeżeli jest sprawy to tak. Ogólnie to polecam kolegę z forum często ma takie zabawki wystarczy wejść w giełdę będziesz wiedział o kogo chodzi
Sam u jego brałem no i mogę powiedzieć że nie ma lipy wszystko śmiga także biorąc z forum masz pewność że będzie sprawne 
- bartek0-01
- Specjalista
- Auto:: 1T3 2.0TDI CFHC DSG 2014
- Imię:: Bartłomiej
- Podziękował: 204 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Ogolnie tak ale troche drogo ja kupiłem podobnego 7n0 za 160 zł
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO
---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
MOJE AUTO
- Szwedziu
- Przeglądacz
Dzięki za odpowiedzi.bartek0-01 pisze:Ogolnie tak ale troche drogo ja kupiłem podobnego 7n0 za 160 zł
To jest najwyższy jaki udało mi się znaleźć z tymi literkami na końcu AK. Z tego co się już zorientowałem to dwie literki oznaczają, że ma większe możliwości.
Ten o którym pisze jest z 04.2013r
Potem chciałem wsadzić jeszcze Bordnetz 30 Byte – Highend ale na giełdzie naszej znalazłem 3C0, a ponoć lepiej jest wsadzić 3C8.
Szczerze tyle tego jest, że nie do końca rozumiem czym one się różnią. Wiadomo im nowsze więcej potrafią tylko czy jest sens szukać tego 3C8?
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Albert Einstein
Moja Kochanica
Moja Kochanica
- bartek0-01
- Specjalista
Moj ma końcówkę AF i jest z 13.03 2013 roku.
Każdy nowszy niż ten co posiadasz będzie miał więcej możliwości. Kwestia tego typu co masz zamiar modzic w aucie i czy tak wysokie sterowniki beda Ci potrzebne a co za tym idzie tyle kasy wydane
Bordnetz tak samo zależy co chcesz zrobić Halogeny + doświetlanie zakrętów itp Footwell light Moze xenony oryginalne
Każdy nowszy niż ten co posiadasz będzie miał więcej możliwości. Kwestia tego typu co masz zamiar modzic w aucie i czy tak wysokie sterowniki beda Ci potrzebne a co za tym idzie tyle kasy wydane
Bordnetz tak samo zależy co chcesz zrobić Halogeny + doświetlanie zakrętów itp Footwell light Moze xenony oryginalne
MOJE AUTO
---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
MOJE AUTO
- Szwedziu
- Przeglądacz
a to faktycznie dobrą miałeś cenę
Ja chciałem wymienić w przyszłości licznik na taki z nowego torana (chyba z kolorowym wyświetlaczem jest) może nowsze radio czy czujniki z przodu (ale wiem, że do czujników to nie jest potrzebne).
Ksenony mam oryginalne z doświetlaniem zakrętów
Jedyne co przy nich planuje zrobić to powrzucać ledy.
Myślałem właśnie o Footwell light i parę innych małych zmian np awaryjne przy nagłym hamowaniu
Ja chciałem wymienić w przyszłości licznik na taki z nowego torana (chyba z kolorowym wyświetlaczem jest) może nowsze radio czy czujniki z przodu (ale wiem, że do czujników to nie jest potrzebne).
Ksenony mam oryginalne z doświetlaniem zakrętów
Jedyne co przy nich planuje zrobić to powrzucać ledy.
Myślałem właśnie o Footwell light i parę innych małych zmian np awaryjne przy nagłym hamowaniu
Moja Kochanica
Moja Kochanica
- bartek0-01
- Specjalista
No to z tego co sie orientuje to musisz wymienić Gatewaya na tak wysokiego jak masz zamiar nowy licznik z 1T3 założyć 
MOJE AUTO
MOJE AUTO