Sprawdzenie historii auta
-
artur98337
- Początkujący
- Auto:: 1,6 fsi BAG 2003
- Imię:: ARTUR
Re: Sprawdzenie historii auta
witam jestem tu pierwszy raz kupiłem turana ale nie znam jego historii jak to mogę sprawdzic
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 679 razy
A po co chcesz sprawdzać jak już kupiłeś? Zostań przy takim stanie rzeczy bo może Ci być przykro jak się np dowiesz ile tak naprawdę masz nalatane albo historię napraw....artur98337 pisze:witam jestem tu pierwszy raz kupiłem turana ale nie znam jego historii jak to mogę sprawdzic
Szkoda nerwów
-
Danieluszko
- Auto:: a6 c6
- Imię:: daniel
-
artur98337
- Początkujący
witam co trzeba zrobić aby tu sprawdzić vin kupiłem z nieniec tydzien temu i nie wiem na czym stoje pozdrawiam wszyskich
-- N cze 08, 2014 11:44 --
sory jeżu nie doczytalem twojej odpowiedzi ale jednak chcialbym wiedziec co i jak bo juz mam problem z wariatorem najprawdopodobniej
-- N cze 08, 2014 11:44 --
sory jeżu nie doczytalem twojej odpowiedzi ale jednak chcialbym wiedziec co i jak bo juz mam problem z wariatorem najprawdopodobniej
-
karl
- Użytkownik
- Auto:: BMN,2.0 tdi,2006
- Imię:: Karol
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
Artur tu wpisz swoj vin jak sie uzbiera pare aut to ktos napisze o przebiegu jak bedzie mial historie ASO
-
AG
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
jeżu pisze:A po co chcesz sprawdzać jak już kupiłeś? Zostań przy takim stanie rzeczy bo może Ci być przykro jak się np dowiesz ile tak naprawdę masz nalatane albo historię napraw....artur98337 pisze:witam jestem tu pierwszy raz kupiłem turana ale nie znam jego historii jak to mogę sprawdzic
Szkoda nerwów
Może kolega Artur należy do tej nielicznej grupy przedstawicieli naszego narodu (do której ja też należę) która lubi wiedzieć co rzeczywiście ma w garażu zamiast łudzić się że akurat jego egzemplarz jest w super stanie bezwypadkowy i absolutnie wyjątkowy z klasycznym polskim przebiegiem 180 tkm....
Ja mam znajomego który ma sharana chyba z 2002 r auto jest zmasakrowane technicznie i blacharsko, środka nie ma prawie a on ślepo wierzy że auto ma przejechane tyle co na liczniku czyli 215 tys km. Historii nie sprawdził, bo szkoda 70 zł....... I denerwuje się że mu się ten złom sypie. Klasyczne polskie gó...żerstwo.
-
artur98337
- Początkujący
witam ponownie moj vin to WVGZZZ1TZ3W001981 mam podobno 178tys ale wierzyc mi sie nie chce z góry dziekuje
-
AG
- Początkujący
artur98337 pisze:witam ponownie moj vin to WVGZZZ1TZ3W001981 mam podobno 178tys ale wierzyc mi sie nie chce z góry dziekuje
Chacha, to dużo się nie pomyliłem z tym przebiegiem podając go przykładowo jako standardowy. Dobrze że chcesz sprawdzić, lepiej wiedzieć co się ma. Pozdrawiam!
-
AG
- Początkujący
Jasne że przed, ale czasem tak się składa wychodzi że przed zakupem się nie da bo np się nie wie jak i gdzie, bo nie ma opcji i z różnych innych powodów. Wszystko zrozumiałem, tak czy owak sprawdzać trzeba.
- wujo_sam
- Specjalista
- Auto:: Touran 2.0
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 68 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
Czasami lepiej zyc w nieswiadomosci po zakupie 
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 679 razy
Dlatego forum jest do tego idealnym miejscem..... czasami warto przeczytać to i owo...AG pisze:Jasne że przed, ale czasem tak się składa wychodzi że przed zakupem się nie da bo np się nie wie jak i gdzie, bo nie ma opcji i z różnych innych powodów. Wszystko zrozumiałem, tak czy owak sprawdzać trzeba.
-
Robertaku
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.9 AVQ, 2003
- Imię:: Robert
Witam
Ogromna prośba o sprawdzenie nr VIN
WAUZZZ8LZ1A015473
pOZDRAWIAM
Ogromna prośba o sprawdzenie nr VIN
WAUZZZ8LZ1A015473
pOZDRAWIAM
-
robert.k
- Auto:: touran 2003
- Imię:: robert
Witam Wszystkich Forumowiczow!Jestem swierzy na tym forum i pozdrawiam.Chce kupic tourana i chcialbym sprawdzic historie samochodu czy moglby mi ktos pomoc?Kupoje go dla zony z niepelnosprawnym dzieckiem.I niechce sie odrazu wtopic w koszta.Jak ktos moze dla mnie sprawdzic historie samochodu byl bym bardzo wdzieczny.Nr VIN wvgzzz1tz4w043253.Z gory wszystkim dziekoje jezeji cos sie dowiem.Dzieki