dzisiaj odpalilem auto i pojawiło sie OLDRUCK MOTOR AUS BETRIBS ANLEITUNG co dziwne bo olej wymieniłem tydzień temu na MOTULA moze ktos zna problem
-- N cze 15, 2014 20:40 --
auto odpala i jeździ
oldruck motor aus
-
- Początkujący
- Auto:: 1,6 fsi BAG 2003
- Imię:: ARTUR
- turek
- Specjalista
- Auto:: Alhambra 7n,Ibiza 6j
- Imię:: Michal
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
Re: oldruck motor aus
sprawdź poziom oleju jak ok. ciśnienie do sprawdzenia a filtra paliwa nie wymieniałeś?
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
BRAK CIŚNIENIA OLEJU lub coś z czujnikiem!! To nie żaden poziom i inne cuda.
Nie jeździj i nie odpalaj! Do zmierzenia ciśnienie oleju i jeżeli ok,to do sprawdzenia wiazka,wtyczka i przy czujniku. Jak ok,czujnik do wymiany.
Nie jeździj i nie odpalaj! Do zmierzenia ciśnienie oleju i jeżeli ok,to do sprawdzenia wiazka,wtyczka i przy czujniku. Jak ok,czujnik do wymiany.
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

-
- Początkujący
ten komunikat pojawia sie na zapłonie a po odpaleniu silnika wszystko jest ok .podczas jazdy nic nie ma auto jeździ to pojawia sie jeżeli na zapłonie nie odpale auta przez jakis 5 sekund jeżeli odpalam auto też jest wszystko ok może u was teżtak jest
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Podłacz pod komputer i spawdź błędy. Może to być spowodowane innym problemem,żeby Cię uwrażliwić i żebyś pojechał do warsztatu. 

Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

-
- Początkujący
na kompie nic nie pokazało odnosnie tego cisnienia
-- N gru 14, 2014 12:17 --
witam ponownie moze pomozecie wymienilem kompletny rozrzad w 1,6fsi i nie mam ciśnienia oleju pompa jest sprawna daje 3,5bara a na czujniku ciśnienie jest od1 do 1,5 bara moze ktos wie gdzie moze to cisnienie uciekac bo w gornej czescie silnika go nie mam a po przejechaniu 20km wywala cheka i blad przestawione fazy rozrzadu pomocy bo nie wiem co z tym silnikiem moze byc
-- N gru 14, 2014 12:17 --
witam ponownie moze pomozecie wymienilem kompletny rozrzad w 1,6fsi i nie mam ciśnienia oleju pompa jest sprawna daje 3,5bara a na czujniku ciśnienie jest od1 do 1,5 bara moze ktos wie gdzie moze to cisnienie uciekac bo w gornej czescie silnika go nie mam a po przejechaniu 20km wywala cheka i blad przestawione fazy rozrzadu pomocy bo nie wiem co z tym silnikiem moze byc