Cześć
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Re: Cześć
Nie ma strony, bo "pl" po kropce brakuje - kolejny kombinator od "Marioli o-kocim spojrzeniu". Z takim podejściem, jak dla mnie, to jedno miejsce jest...
-
moto-zakup
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię:: Jaś
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Dobrze Panowie decydujcie o moim losie
ja zapewniam że dzikiej reklamy na Waszym forum nie mam zamiaru robić, szanuje Was i Wasz dorobek i nie mam zamiaru z tego korzystać w sposób o jakim myślicie. Chciałem się z Wami podzielić ciekawym znaleziskiem dlatego myślałem że swój post wstawiłem w odpowiednim dziale. Dajcie mi się poznać - co złego to nie ja. 
Jeżeli chodzi o sam post to przepraszam, że został wstawiony niezgodnie z Waszym regulaminem - fakt mogłem uprzedzić. Myślałem jednak że dział i tematyka będzie Wam odpowiadać dlatego zrobiłem co zrobiłem powielał błędów nie będę.
Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o sam post to przepraszam, że został wstawiony niezgodnie z Waszym regulaminem - fakt mogłem uprzedzić. Myślałem jednak że dział i tematyka będzie Wam odpowiadać dlatego zrobiłem co zrobiłem powielał błędów nie będę.
Pozdrawiam
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Reklama to rzecz do ustalenia. Nam chodzi o informacje i ich "zasysanie" - po pierwsze mamy tu użytkowników, którzy czerpią je przeważnie na swoje potrzeby ewentualnie kolegów, którym pomagają. Jeśli ktoś zaczyna na tym zarabiać to jest to nie w porządku, chyba, że daje coś od siebie - wtedy jest to układ, który nazwałbym komercyjnym.
Po drugie sprawa jawności intencji - działasz komercyjnie, więc się zgłaszasz do administracji i ustalamy zasady współpracy. Przykłady znajdziesz na forum.
Po drugie sprawa jawności intencji - działasz komercyjnie, więc się zgłaszasz do administracji i ustalamy zasady współpracy. Przykłady znajdziesz na forum.