bartek0-01 pisze:Jedno klikniecie i przytrzymanie sekundę az zaczną sie zamykać szyby potem można puścić i iść do domu szyby same sie domkną i nie trzeba trzymać do końca przycisku.
Dokładnie. O ile dobrze pamiętam koduje się w module komfortu.
Dokładnie (46) Moduł komfortu -> LC ( Long Coding ) i tam Byt 3 albo 6 to zależy i zaznaczamy Comfort function automatic closing
bartek0-01 pisze:Dokładnie ważne ze działa wole te opcje niż trzymanie do końca aż się zamkną szyby
Może to ze mną coś nie halo, lecz nie pamiętam abym jeździł z otwartymi szybami i żeby je później trzeba było domykać. Też mam opcję domykania w pilocie ale używałem jej 3 razy w ciągu roku:1 żeby zobaczyć jak to działa, 2 żeby założyć chorągiewki klubowe, 3 żeby je zdjąć
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
FreeStyle pisze:[...]Też mam opcję domykania w pilocie ale używałem jej 3 razy w ciągu roku:1 żeby zobaczyć jak to działa, 2 żeby założyć chorągiewki klubowe, 3 żeby je zdjąć
A ja wrecz przeciwnie, dosc czesto domykam szyby z pilota... wczesniej musialem trzymac guzik dotad az szyby doszly do konca, a teraz wystarczy przytrzymac chwilke aby zaczely isc w gore i dalej same ida do konca... dobra rzecz
Na zlocie zostalo mi to zakodowane
...: Touran by Robcio :...
Mobil: President Johnny II ASC/Densei EC-2002/Sirio Turbo 5000
Baza: President Lincoln/Densei EC-2023/Sirio 827
PMR: Intek HT-460scr/Motorola T5522/Nagoya NA-771
>> SQ8KMY _ 161DKC475 <<
bartek0-01 pisze:Dokładnie ważne ze działa wole te opcje niż trzymanie do końca aż się zamkną szyby
Może to ze mną coś nie halo, lecz nie pamiętam abym jeździł z otwartymi szybami i żeby je później trzeba było domykać. Też mam opcję domykania w pilocie ale używałem jej 3 razy w ciągu roku:1 żeby zobaczyć jak to działa, 2 żeby założyć chorągiewki klubowe, 3 żeby je zdjąć
A Mi czasami zdarza się jeździć po mieście z otwartymi szybami i nie raz miałem ze wysiadając zapomniałem zamknąć szybki. A teraz sobie nacisnę i same sie domkną i nie będę na to czekał
Kwestia gustu i upodobań
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO ---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania