kriso napisz nam jeszcze ile kolega weźmie za całą operację ???kriso pisze:Mam zwykłego climatica z pokrętłami gość mi powiedział że jak będę miał telestart z pilotem T91 to zrobi mi pełne ogrzewanie , czy jest to możliwe ??
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
kriso napisz nam jeszcze ile kolega weźmie za całą operację ???kriso pisze:Mam zwykłego climatica z pokrętłami gość mi powiedział że jak będę miał telestart z pilotem T91 to zrobi mi pełne ogrzewanie , czy jest to możliwe ??
jakbym tyle kasował za taką robotę to klientów bym nie miałkriso pisze:Dopytałem dokładniej i mówi tak;sama robota plus kabelki, antenka to jest 400 zeta, chyba że trzeba dołożyć tą płytkę to jeszcze 200 plus cena telestartu i pilota. Ja u niego w tamtym roku wymieniałem pompkę v55 policzył za pompkę i spiro 200 i 150 za robotę
No tak z deka to sporo przepłaciłeś!!kriso pisze:Czyli koledzy co przepłaciłem

a czytałeś to dokładnie cytat "Dopytałem dokładniej i mówi tak;sama robota plus kabelki, antenka to jest 400 zeta, chyba że trzeba dołożyć tą płytkę to jeszcze 200 plus cena telestartu i pilota. Ja u niego w tamtym roku wymieniałem pompkę v55 policzył za pompkę i spiro 200 i 150 za robotę"avangardajg pisze:Dopytałem dokładniej i mówi tak;sama robota plus kabelki, antenka to jest 400 zeta, chyba że trzeba dołożyć tą płytkę to jeszcze 200 plus cena telestartu i pilota. Ja u niego w tamtym roku wymieniałem pompkę v55 policzył za pompkę i spiro 200 i 150 za robotę