ale nie każdy trzepie dywanikiem
Czyli pewnie się na nie skuszę, bo dywaniki to coś co jestem w stanie kupić "nieoryginalne", tym bardziej że PETEXy niby Niemieckie i taki wytrzymałe.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Ciapek pisze:a teraz uwaga
Żadnego kompletu gumowych VW nie ma na terenie kraju.
w życiu w to nie uwierze taki mają porządek w kompach
Kurczę ja na moich welurowych mam położony dywanik gumowy bez rantu, cieniutki byle nie brudził dywanika pod spodem. I jakośc mogę utrzymać czystość. Fakt, że opierdzialam każdego kto nie strzepie śniegu z butów itp, ale tragedii nie ma. Lubię mieć czysty samochód znajomi się śmieją, że jest czyściej niż na sali operacyjnej :-)
Ciapek pisze:a teraz uwaga
Żadnego kompletu gumowych VW nie ma na terenie kraju.
w życiu w to nie uwierze taki mają porządek w kompach
Kurczę ja na moich welurowych mam położony dywanik gumowy bez rantu, cieniutki byle nie brudził dywanika pod spodem. I jakośc mogę utrzymać czystość. Fakt, że opierdzialam każdego kto nie strzepie śniegu z butów itp, ale tragedii nie ma. Lubię mieć czysty samochód znajomi się śmieją, że jest czyściej niż na sali operacyjnej :-)
Ciapek pisze:Czy dywanik pasażera przód oryginał pasuje jeszcze do jakiś aut VW?
Będę miał na sprzedanie pasażera i będę chciał zamieścić aukcję.
dzięki
bedzie pasował do golfa IV i V bo miałem wcześniej u siebie w Turku dywaniki od golfa IV i pasażera ładnie pasował... a golf V to prawie to samo co Touran... jeszcze pewnie do paska bedzie pasowac ale to trzeba by było sprawdzić... także szeroki wachlarz...