zakup auta
zakup auta
Witam wszystkich. Zaczne od tego ze nazywam sie Pawel i mieszkam w niemczech.mam zamiar kupic auto do 12000 euro,typ padl na vw touran jako ze mam 5 osobowa rodzine potrzebuje przestronnego auta. . Patrzac w internecie na ogloszenia w moim zasiegu sa diesle 1.9 tdi z 2010 2009 rok. ale pojawiaja sie rowniez tourany II tylko z motorami 1.6 tdi.kazda rada mile widziana moze chociaz w czesci rozwiejecie moje watpliwosci z gory dziekuje 

-
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,6 TDI 2011
- Imię:: TOMEK
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Re: zakup auta
Rozglądać sie za najnowszym modelem tylko i wyłącznie już ,jak mam zamiar kupic bo w tej puli co masz przeznaczone to sie zmiescisz w nowe budzie. Dlaczego piszesz tylko z motorami 1,6 tdi, wychodziły nie tylko z tymi motorami sa tez 2.0 tdi a 1,9 tdi już tam nie wrzucają. Pozdrawiampawel4444 pisze:Witam wszystkich. Zaczne od tego ze nazywam sie Pawel i mieszkam w niemczech.mam zamiar kupic auto do 12000 euro,typ padl na vw touran jako ze mam 5 osobowa rodzine potrzebuje przestronnego auta. . Patrzac w internecie na ogloszenia w moim zasiegu sa diesle 1.9 tdi z 2010 2009 rok. ale pojawiaja sie rowniez tourany II tylko z motorami 1.6 tdi.kazda rada mile widziana moze chociaz w czesci rozwiejecie moje watpliwosci z gory dziekuje
Tak masz racje 2 litrowe tez sa tylko cena juz duzo wyzsza. czemu upieracie sie przy nowej budzie z tego co slyszalem jak jakies autko zaczyna dopiero swoja produkcje to nie jest tak dopracowane.
-
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1,6 TDI 2011
- Imię:: TOMEK
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
zrobisz jak uwazasz , turan wychodzi pod koniec 2010 i uwazasz ze jak jakies autko zaczyna dopiero..... za doslownie " kilknascie" dobrych godzin bedzie 2015 r jak nie zauwazyles wiec jak kupywac ... .A co ma byc niedopracowane.pawel4444 pisze:Tak masz racje 2 litrowe tez sa tylko cena juz duzo wyzsza. czemu upieracie sie przy nowej budzie z tego co slyszalem jak jakies autko zaczyna dopiero swoja produkcje to nie jest tak dopracowane.