Się należy
Chociaż tak jak u Ciebie niko02 mam inną wtyczkę (co udało się obadać i co widać na zdjęciui muszę nabyć wiązkę, bo samej kostki w ASO nie mają
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Padły dwie propozycje:
1. Rasta zaproponował w knajpie by wypić po browarku.
2. cheles proponuje w knajpie ale z autami i wypić po coca coli
Miejsce.
Może tam gdzie ostatnio czyli Park Handlowy Targówek ul. Malborska. Jest parking i nie jest aż tak zapchany oraz pizzeria Dominos więc można usiąść i pogadać.
Założyłem nowy temat pod tym linkiem i w nim prowadzimy dyskusję i zgłoszenia.
Może w końcu zbierzemy się na to ognisko/grilla....bo propozycja to już się przewija tutaj od dłuuugiego czasu.
Nie mówię aby już, zaraz w ten weekend bo mimo wszystko las się wolno nagrzewa i w lesie jest zawsze trochę chłodniej o tej porze roku. Ale tak może jeszcze przed świętami, jak pogoda pozwoli.....
Iza_30 pisze:Chłopaki, dziś jest pierwszy dzień wiosny....
Może w końcu zbierzemy się na to ognisko/grilla....bo propozycja to już się przewija tutaj od dłuuugiego czasu.
Nie mówię aby już, zaraz w ten weekend bo mimo wszystko las się wolno nagrzewa i w lesie jest zawsze trochę chłodniej o tej porze roku. Ale tak może jeszcze przed świętami, jak pogoda pozwoli.....
bardzo, bardzo chętnie... to miejsce w zalesiu bardzo mi sie podoba... tylko z racji odległości nie mogłbym sie włączyc w organizacje
Spokojnie. Organizacji wiele nie trzeba. Przydałoby się tylko trochę drewna kominkowego bo te z lasu to trochę zawodne bywa. Te komnkowe jest dobrze wysuszone. Jedna osoba jedzie wczesniej i zajmuje wiatę i tyle. Ja mam blisko. Tylko jeszcze nie teraz bo zimno ale już trzy razy tam byłam w tym roku na spacerze i zawsze było tam pełno ludzi. Każdy bierze fotelik, zarełko, napitki i tyle.
Iza_30 pisze:Spokojnie. Organizacji wiele nie trzeba. Przydałoby się tylko trochę drewna kominkowego bo te z lasu to trochę zawodne bywa. Te komnkowe jest dobrze wysuszone. Jedna osoba jedzie wczesniej i zajmuje wiatę i tyle. Ja mam blisko. Tylko jeszcze nie teraz bo zimno ale już trzy razy tam byłam w tym roku na spacerze i zawsze było tam pełno ludzi. Każdy bierze fotelik, zarełko, napitki i tyle.
jestem za... myslę, że jeszcze przed świetami mozna by było zrobic jakies ognicho