JEDARO pisze:Ale za to byliśmy świadkami stłuczki 2 Pań blisko nas [/b]
Panie się oglądały za naszymi Granacikami i w rezultacie miały dzwonka. Następnym razem trzeba uważać, żeby nas za sprawców kolizji nie wzięli gdy się piękne auta spotykają i rozpraszają uwagę
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
dokładnie Marcin
Wczoraj było u nas kolejne autko z rodziny Touran Klub Polska w naszym serwisie
Troszkę zmodziliśmy koledze Touranka, jak zwykle zamontowaliśmy dodatkowe oświetlenie bagażnika
oraz footwell light, warning doors light, kodowanie różnych dodatków np: doświetlanie zakrętów, tryb amerykański świateł dziennych itd. Ciepło się robi to i klimatyzacja poszła na serwis uzupełnienie czynnika i ozonowanie.
MaciejG serdecznie dziękuje za odwiedziny i zapraszam ponownie
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Ja również dziękuję za miłą obsługę. Co do jakości całkowicie zgadzam się z Marcinem, ale trzeba też wspomnieć o atrakcyjności cen tak by reszta wiary zwróciła uwagę na Jedaroauto.
Pracowity weekend za nami, kilku klubowiczów odwiedziło nas w celu usprawnienia swoich układów w ramach promocji na klimatyzacje dla członków Touran Klub Polska. Zostały wymienione osuszacze, napełnione układy oraz ozonowanie. Przy okazji zrealizowaliśmy kilka modów: wymiana bordnetz w 3 autkach, oświetlenie bagażnika, oświetlenie ostrzegawcze drzwi, wymiana oświetlenia na LED. Na koniec montaż zestawu TPMS w bliźniaku
Dziękujemy za odwiedziny kolegom: AdamFX, Wesoł, Eljot oraz FreeStyle
Spotkanko klimatyczne bardzo udane Pozdrawiam
Kilka fotek ze spotkanka Sagitar i Touranki
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
JEDARO pisze:Pracowity weekend za nami, kilku klubowiczów odwiedziło nas w celu usprawnienia swoich układów w ramach promocji na klimatyzacje dla członków Touran Klub Polska. Zostały wymienione osuszacze, napełnione układy oraz ozonowanie. Przy okazji zrealizowaliśmy kilka modów: wymiana bordnetz w 3 autkach, oświetlenie bagażnika, oświetlenie ostrzegawcze drzwi, wymiana oświetlenia na LED. Na koniec montaż zestawu TPMS w bliźniaku
Dziękujemy za odwiedziny kolegom: AdamFX, Wesoł, Eljot oraz FreeStyle
Spotkanko klimatyczne bardzo udane Pozdrawiam
Kilka fotek ze spotkanka Sagitar i Touranki
JEDARO zabierz sprzęt do napełniania klimy na zlot, to będzie wielu chętnuch na pewno