2. Test TKP - potrzebujemy pytania, osobę do poprowadzenia - to załatwiam ja.
3. Trambambula - pary i single - potrzebujemy stół i piłki oraz osobę do przeprowadzenia - stół i piłki przywiozę, szukamy osoby/osób do przeprowadzenia
4. Ping-pong - single, debel - stół betonowy jest, rakietki i piłeczki przywiozę, potrzebujemy osobę/osoby do poprowadzenia.
5. Dla dzieciaków konkurs rysunkowo-malarski tematyka Touran ewentualnie ogólnie motoryzacja (zależnie od wieku dziecka), potrzebujemy kredki, farbki, bloki rysunkowe, osoby do przeprowadzenia raczej nie bo pewnie rodzice zapewnią nadzór, bloki rysunkowe mam od morfeusza, pozostaje apel do rodziców o zabranie kredek, farbek
6. Rzut czymś do czegoś, potrzebujemy 2 cosie i osobę do przeprowadzenia oraz miarkę
7. Mecz piłki nożnej? Chyba się coś takiego wykluwa ale pytanie czy to da się ubrać w ramy zawodów czy rekreacyjnie koledzy sobie pokopią? Ewentualnie jakieś piłkarskie konkursy indywidualne, żonglerki, karne itp., czekam na propozycje
8. Przeciąganie liny - potrzebna by była lina, liczę tutaj na Krzyśka, myślę że można indywidualne zawody oraz drużynowe 1T1 vs 1T2 vs 1T3 (nie wiem jaka reprezentacja 1T3 będzie