Gdy jade i mam włączony nadmuch, obojętnie czy na nogi, szyby itd. Jak hamuje, to coś za schowiem czy pod niem piszczy. Chodzi o schowek znajdujący się przed pasażerem z przodu.
Nie trzeba wyciągać schowka.
Demontujesz piankowe wygłuszenie pod schowkiem (dwie śruby z dużymi łbami) i masz wentylator na wierzchu.
Odciagasz zatrzask, obracasz wentylator i wysuwasz w dół. Odłączasz kostkę i bierzesz się za smarowanie.
Sam musze wymienić szczotki więc też mnie to czeka...Więc ŁukaszTouran, jak będziesz to robił , zrób zdjęcia, bo manuala na ten temat nie widziałem, sam nad tym mysle..
Sam musze wymienić szczotki więc też mnie to czeka...Więc ŁukaszTouran, jak będziesz to robił , zrób zdjęcia, bo manuala na ten temat nie widziałem, sam nad tym mysle..
Nie ma sprawy. Jak tylko będę robił i uda się się mi to zrobić to będę informował
Mam podobne objawy ale jak jest zimno jak działa wentylator to piszczy wyłączam na OFF samochód się nagrzeje trochę włączam i już nie piszczy . Chętnie tez bym to nasmarował bo działa trochę czasami na nerwy ale jakbym zobaczył manuala lub foty jakieś .